Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Podivné političky a aktivistka Greta u Zelenského. Podle Thunbergové je mír blízko. Tak určitě

17 komentářů

Richard Šebesta
3. července 2023 • 08:37
Jen jedna připomínka. Myslel jsem že zde platí stejná pravidla pro všechny co píšou komentáře.Když já jsem napsal že Hulinové pindy jsou *** toto slovo bylo vymizikováno. Ale když to napsal Hulin tak to slovo tam zůstalo. Pravidla by snad měla platit pro všechny ne ?
Soňa Benešová
3. července 2023 • 11:34
@Richard Šebesta Mámo, on může a já ne. Búúú...
Richard Šebesta
3. července 2023 • 16:30
@Soňa Benešová Co tím chce básnířka říct ? Že je rozumu mdlého že !
Soňa Benešová
3. července 2023 • 08:32
Neeee!!!! Už tase Greta. Nepokeačovat ve Stonišovštině, prosím. A že v delegaci nebyl muž? Diví se někdo, když v delegaci není žena? Tento svět, pánové, není homosexuální.
Pavel Maleček
3. července 2023 • 06:01
Zelenský hledá pomoc kde může. Ovšem tohle bylo jeho šlápnutí do houna. Protože zvláště v okolí Gréty, tuplem u ní samé už prasklo, že se nejedná o ekologické aktivisty, ale o socialisticko totalitní fanatiky. Pro něž je eko-klima problematika jen jednou z cest jak zlikvidovat kapitalismus, čili jimi nenáviděnou demokracii.

V které je nejen svoboda projevu, ale i po projevu ... a to tedy ne soudruzi!!! A tak to vypadá na Putinův dezinformační majstrštyk. Máloco oslabí ukrajinskou podporu tak, jako tahle návštěva.
Richard Šebesta
3. července 2023 • 06:03
@Pavel Maleček Souhlas
Richard Šebesta
3. července 2023 • 06:00
Ne vždy jsem s panem Buchertem za jedno. Nyní s ním souhlasím ! Jen bych dodal že obě Švédky jak Greta tak ta druhá by se měly spíše zajímat o situaci doma v rodném Švédsku kde se situace stává kvůli nezvládnuté migraci kritickou a to nejen ve Švédsku ale ve všech západních zemích EU viz. třeba současná Francie. Zelensky musí být určitě zoufalý když si pozval tuto ženskou grupu na Ukrajinu aby mu pomohla. Ony nevyřeší nic jen se zesměšní.
Soňa Benešová
3. července 2023 • 11:37
@Richard Šebesta V očích koho se zesměšní? Biologických mužů, kteří mají problém se ženami? Mám pocit, že jich je v Česku nějak moc, určitě více než 4procenta.
Richard Šebesta
3. července 2023 • 16:33
@Soňa Benešová Tak mi řekněte vy " moudrá ženo " k čemu takové aktivity jsou ? Protože jsem slušný napíšu to : NA DVĚ VĚCI.
Jindra1956
15. července 2023 • 10:39
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
hulin never die
2. července 2023 • 21:20
Je cas ukoncit tyhle sracky ohledne miru na Ukrajine. Od roku 2014 cvicila CIA apod. Ukrajince na povstaleckou valku, protoze se predpokladalo, ze rusove zaberou velkou cast Ukrajiny. Jo, uz tehdy. Jadro ZSU vcetne Zaluzneho bylo cviceno na povstaleckou valku se stingery a javeliny cely ty roky. Vsichni jsme ty uspechy videli loni. Ne na obrannou a utocnou valku - to jsou dva ruzny svety. To az posledniho pul roku a jeste si to nestacilo sednout. Proto jim to tolik nejde.
Zaroven plati, ze Ukrajinci rusum vybili nejlepsi vojaky, vetsinu dustojniku a poddustojniku, a rusum zbyla jen 50 let stara pozemni technika s krimosi a rychlovojaky z civilu. ruska armija je ted nejslabsi ever. Neexistuje jediny duvod, proc by Ukranci tohle nevyhrali. Jen to bude trvat dyl, protoze jejich utocna taktika zatim stoji za vyliz a sto leopardu taky neni zadna hitparada. Jestli nekdo zije v domneni ze tohle nevyhraji, je to mimon z reality a tezkej srac. putin je caryfuk, ale tohle uz neda.
hulin never die
3. července 2023 • 04:45
@hulin never die další a asi hlavni fakt je, ze Zelensky nechce obetovat svoje vojaky pri velke ofenzive, dokud se nedostane do NATO.
Richard Šebesta
3. července 2023 • 05:49
@hulin never die Jo máš pravdu *** jsou tvoje nehorázné pindy které jsou zcela mimo realitu. Už nehul !
Garland
2. července 2023 • 19:35
Ta Greta se zamíchá jednou i prasatům do žrádla.
Milan Nečech
2. července 2023 • 18:40
tyhle zapšklý starci nenávidící Gretu jsou děsivě nudný ....
simeklubor
3. července 2023 • 14:17
@Milan Nečech Přemejšlím, do koho by si tihle chudáci chodili kopnout, kdyby Gretu neměli. Víte hoši, i kdybyste Gretu nechali úplně zmizet ze světa, péro vám tím nepovyroste ani o milimetr.
Milan Nečech
3. července 2023 • 14:26
@simeklubor pro tyhle lidi se vždycky někdo najde ..... lidská mysl dokáže nenávidět i vypnutý zařízení jako HAARP atd. Greta je aspoň živá a chce odpornou věc aby planeta přežila a tak je nenávidění snadnější ..... ale obávám se že v časáku Křetínskýho jsou za nenávist k lidem ukazujícím na fosilní průmysl nějaký odměny a tak pan pisálek zřejmě jen spoří na důchod ...