Komentáře

Zpět na článek

Karel Steigerwald: Dejte na Okamuru velký pozor, naši pátou kolonu je nutno velmi bedlivě střežit

9 komentářů

Barbucha
6. července 2023 • 18:02
Steigerwald - trvale sestupná linie. Dnes už prakticky nečitelný.
Terrenc
3. července 2023 • 09:17
Ano, nas neosvobodili Rusove ale vojaci RA a to nepoprete, vy zakomplexovany tu...nechci rict ani co radsi! Kdyz je nekdo korunovany v.. tak mu ani pseudoodborny clanek nepomuze! By jeden blil...
Pavel Maleček
3. července 2023 • 07:38
Okamura je proruský šváb o tom žádná. Byť především v zájmu své, přes politiku, tedy ze státního krmené kapsy. Ovšem mohl by se třeba přetrhnout, ale bylo by mu to prd platné, kdyby se jak spolek hlupáků, či spíš arogantně tupých vykonavatelů moci nechovala Fialova vláda.

Tím, jak ve svých mocenských zájmech průhledně křivácky "řeší" komplex aktuálních problémů. Když jednoznačně upřednostňuje zájmy bruselských byrokratů a velkých byznys korporací před potřebami řadového, tedy běžného občanstva.

Tím, že se bojí říct, že naše pomoc Ukrajině je víc než humanita naše obrana před ruským agresorem, který otevřeně prohlašuje, že jeho cílem je obnovení ruské moci nad svými poválečnými guberniemi ve střední Evropě.

Tím, že jde na ruku bruselské socialistické totalitě, průhledně usilující po nastolení politické, finanční i hospodářské závislosti Česka na rozhodování z Bruselu. A k tomu všem vnucuje pomatenou ideologii neomarx-progresu s jeho multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštěním, která vede k rozvratu západní demokracie (nejen Francie) a jejímu podlehnutí asijským despociím. Jedno zda čínské, islámské či jejich mixu, tedy ruské. S děsivými dopady do života běžné populace.
Pak není divu, že vyčůránkům ala Okamura či Babiš tu pšenka jen kvete. Díky vládě, díky Fialovi.
jasu1
2. července 2023 • 18:05
Dejte si pozor na ODS a spol. , dělají vše proto abychom se museli bát Okamury. Jsou horší než bolševici a to je furt volím. Podívejte se do Francie,to je vzor . Píšete občas i chytré komentáře,tek těm po***m napovězte. Zdar.
Uživatel_5361460
2. července 2023 • 17:32
Překrásná ukázka Stb áckého myšlení, jen tak dál soudruzi.
Miloslav Čuban
2. července 2023 • 16:13
Tak pravil autor protiemigrantské rozhlasové hry Slabé odpolední Slunce a signatář Anticharty 🤮
Richard Šebesta
2. července 2023 • 09:03
Nevím koho Herr Steigerwald považuje za Rusofily ? Já třeba jsem spíše germanofil ale přesto tvrdím že za válku na Ukrajině může ze 60 % NATO a ze 40 % Putin.A Herr Steigerwald o vás bych řekl že máte černobilé vidění světa a tihle lidé jsou taky nebezpečni. Oni vidí jen svou pravdu, bílou a pak je nepřítel to je ta černá a nic mezi tím. Tak se chovali přesně třeba soudruzi za minulého režimu dobře je přece známé jejich heslo po únoru 1948 : kdo nejde s námi jde proti nám ! Čili bud s námi souhlasíš bez výjímek nebo jsi nepřítel.Smlouva z USA je opravdu zbytečná . Jednak jsme v NATO a navíc my nejsme na naráznikové linii NATO a bývalé země SSSR. Naše vláda by měla řešit spíše problémy u nás třeba obrovský deficitní rozpočet a další věci než vymýšlet mezinárodní smlouvy které jsou zbytečné.A Herr Steigerwal dotaz na závěr je Rusofil třeba Rajchl ? On chce omezit dodávky zbraní na Ukrajinu a pomáhat pouze humanitárně anebo nechce u nás žádné cizí vojska ani ruská ani Us army. Je to rusofilství nebo ne ?
Lilith Černá
2. července 2023 • 08:23
Já myslela, že máte větší bobky z dezoláta Rajchla!
Váš konec, kolaboranti, je blízko.
V momentu, kdy se zhroutí ekonomika, čemuž jsme díky tomu mozkovému gigantu na min.fin. blízko, smete tuhle zločineckou vládní sebranku i s presstituty hněv lidu. A nebude to žádný samet, to vám garantuju.
Na neškodného Okamuru budete ještě vzpomínat se slzou v oku.)))
Miroslav Hraběta
2. července 2023 • 12:02
A ty jsi ten lid, fuchtle?? 😃😃