Komentáře

Zpět na článek

Masový vrah Anders Behring Breivik: Takový normální člověk?

26 komentářů

placirkabodlo
2. srpna 2011 • 11:35
vrah a pedofil:
vraha vynecham protoze je to ten samy vrah jako zizka napoleon caesar hanibal...
k pedofilii:
Za nejproblémovější z jeho (historicky prokazatelných) žen je některými považována jeho nejoblíbenější žena Áiša. Podle některých tradic jí v době zásnub bylo 6 nebo 7 let a v době svatby pouze devět. Tento údaj je však dnes mezi muslimy povětšinou považován za pochybný.

ted neco na oslavu krestanstvi (napriklad):
Ve čtvrtek odpoledne byla zveřejněna ostře kritická zpráva irské vlády. Vyplývá z ní, že katolická církev v letech 1975 - 2004 potlačovala, v zájmu zachování dobré pověsti církve a na úkor obětí, informace o tom, že 46 jejích kněží sexuálně zneužívalo malé děti. Namísto aby byli tito kněží předání světským úřadům, byli systematicky překládáni z farnosti do farnosti, kde zneužívali další a další oběti.

dale me pouc jestli se neco pise v koranu o genocide israele:
Ve své době byl islámský Chalífát tolerantnější než další dvě velké mocnosti v regionu – Byzantská a Sasánovské říše, které aktivně vystupovaly nepřátelsky vůči všem ostatním náboženstvím, kromě státem protežovaného ortodoxního křesťanství, respektive zoroastrismu.

fanatici si dovoli cokoliv - at jsou bili, zluti, cerni, hnedi, rudi. v co veri je jejich vec, pokud neupiraji ostanim jejich viru ( a tim myslim i a zaroven predevsim DETEM). kazdopadne byt ja buh, tak bych vsechna nabozenstvi zakazal. a rozhodne znam stokrat lepsi knizky nez koran nebo bible, nebo pejz az po kotniky. ale at si kazdy cte co chce. slovicka ve starem nebo novem zakone jsou k hovnu, kdyz mas nacka na ministerstvu skolstvi, ktereho tam protlaci jeho vudce klaus, pres vyjebaneho ministra. az budou zase palit knihy, tak on se nejaky ten vers pro obhajoubu najdde. nevis proc nedavno palili, tusim, sifru mistra leonarda, nebo proc hajluje v kostele krestansky knez? zeby nejaka politickofasisticka sekta? v zemi kde sidli papez?
proboha
Palopetro
1. srpna 2011 • 03:16
Jak kdo Ivanbe,jak kdo.Já se mám na př.velmi špatně.
Palopetro
1. srpna 2011 • 03:12
To bych taky rád věděl.Ale každopádně pořádně dojijó státní rozpočet.
obcanm
31. července 2011 • 15:45
podle tvoji logiky Placirkabodlo kdyz si nekdo muze verejne oslavovat vraha a pedofila mohameda, tak proc by si klidne nekdo jinej nemohl dovolit zacit verejne oslavovat hitlera nebo brievika.
obcanm
31. července 2011 • 15:42
Plackapodlo, takze nenasilne verit v nasilnou poli­ticko­fasis­tickou sektu je v cajku? pouc se o islamu nez budes priste zase moudrej. A nevim v kterym stoleti jsi zaspal ty krestanobijce, dneska uz si krestane zakazovat nedovoli, najdi me jedinej nasilnej vers v novym zakone, zato islamci si dovoli cokoliv, klidne vyzivat ke genocide izraele. za dalsi necpi me do huby neco co sem nerek, z zadnejma vrahama se nekamaradim a neoslavuju je.
placirkabodlo
30. července 2011 • 13:05
nevis kolik americanu zije treba v new yorku? myslim prave americany, tedy indiany. ale staci i nejake to procento tech naplavenin, dejme tomu do roku 1968, nebo 1989.
uplne jasne vidim, na jizanske farme, kouboje, jak nadava na tu komunistickou svoloc, co jim tam pribyva z tech komancskej zaostalejch zemicek a ubira jejich bohem a zakonem urcene mistecko i kdyz ty zeme byly pred kratkym casem na jejich urovni. a i ti ***i uz mohou dokonce svobodne zit, co zit, prezidenty delat. to bude asi ten vyvoj a pokrok, nemyslis ty burane?
a co teprve az bude prezidentka takova incucuna, to bude lakros.
placirkabodlo
30. července 2011 • 12:53
zrovna kalim v jedne oaze se 72 sestrami, bratry ti tam, u vas, necham. tak velky stan tady nemame, a hasise taky ubyva.
ohledne toho tveho vyhrozovani, uz jsem odpovedel nize ivanovi.
ale je mi jasne, podle tve celkove reakce, ze to je marne, bez urazky, ona logika neni pro vsechny bozi tvory. pudy, ty delaj nejvetsi neplechu.
placirkabodlo
30. července 2011 • 12:48
islam neni alkajda a taliban.
krestane jsou tedy koser, kdyz napriklad indianum, v jejich zemi, zatrhli velkeho manitua?
pro me tedy rozhodne neni svoloc ten, ktery v neco nenasilne veri a vyznava to, ale ten ktery nenecha ostatni verit v neco jineho, sveho.
takze lhari, zlodeji, vrazi muzou byt tvi kamosi pokud jsou ideologicky cisti?
neco ti zatemnilo mysl, zrejme slunce v dusi.
obcanm
30. července 2011 • 09:34
Vypada to ze si taky neuvedomujes ze islam a taliban je uplne to stejny.. a nemam rad rasisty aby sis nemyslel, ze se zastavam cloveka co deli lidi na bile nory a to ostatni, ja delim lidi na lidi a svoloc co vyznava dementni ideologii. ale nejsem proti lidem, vzdycky muzou byt mym kamosem, pokud se vzdaji toho svinstva ktery vyznavaji
obcanm
30. července 2011 • 09:22
Tak se seber se svymi muslimskymi bratry a tahni do pouste, ja chci taky cistou zemi, od muslimu nacku a komousu. A od dementu co v diskuzich za nazor vyhrozujou lovem a vykopanim zubu z huby.