Komentáře

Zpět na článek

Masový vrah Anders Behring Breivik: Takový normální člověk?

26 komentářů

Palopetro
29. července 2011 • 07:24
Podle mne je ABB šílený magor.Při představě,že nějaký jedinec každé ráno vymýšlí jak sestrojit několikatunovou bombu a cíleně schromažďovat arsenál zbraní a střeliva k vyhubení nic netušících,byť levi­čáckýc­h,mla­dých,n­asvěd­čuje,­že tohle individuum je šílenec.Jen mi není jasné,že si toho za celá léta nikdo,na př.jeho vlastní rodina, nevšiml a nedal ho do svěrací kazajky.Tohle je ta odvrácená strana demokracie,která předpokládá,že jsme všichni hodní,a pouze nejapně číhá až se něco semele.
sendyman
29. července 2011 • 09:23
Nechápu tajný služby. Prý ho měli v merku, když kupoval ten ledek. Svým postojem na netu se netajil.
Tak od čeho tu jsou, když neumí spočítat 1+1?
Palopetro
1. srpna 2011 • 03:12
To bych taky rád věděl.Ale každopádně pořádně dojijó státní rozpočet.
kokoska007
28. července 2011 • 16:05
O multikulturní všelásce nejčastěji kážou papaláši žijící ve vilách, v luxusních čtvrtích kam sociálně nepřizpůsobivý nazbloudí ani omylem, dřepí za ploty, chráněni gorilami a kdyby se jim nějaký multikulti opřel o branku, zavolají na něj policii, ale "běžným" voličům by takového sousedství dopřávali měrou vrchovatou. Když Sarkozy vypakoval z Francie obtížné opálené kteří tam jen kradli a dělali bordel, mohl se náš český kníže Trautenberk zbláznit. Tož ať jde sám kníže příkladem. jeho latifundie by uživily dva kočovnické tábory, navíc může adoptovat pár snědých dětí a naučit je dobrým způsobům. penízena to má, ale to se mu zřejmě nechce tak jen žvaní. I soužití kultur musí mít hranice a přesná pravidla, násilí to nevyřeší, bude stačit jen kdyžnapříklad v Čechistánu budou platit zákony pro každého stejně, neděláš, edostaneš a bez práce nejsou koláče, bez ohledu na stupeň osmahlostí a pokud chceš dělat v noci bordel, budit sousedi, tak táhni jinam. Například Američané klidně vytvářejí ve velkých městech čtvrti určené jen pro problematické jedince, ať si tam dělají bordel, jak chtějí a neobtěžují slušné lidi, když si chtějí vybydlet kvartýr, jejich mínus. U nás serozdávají zadarmo byty rodinám, které si jich neváží a když přijde nepřizpůsobivý na úřad dostane všechny dávky o které si řekne, úřednice mu málem přidá i vlastní peněženku, aby měla klid. Ovšem takhle tonejde do nekonečna.
torinese
28. července 2011 • 16:01
Ono by bylo zajímavé slyšet i politiky, jak se baví o cikánech a muslimech někde v parlamentním baru. Pokud jde o Norsko, on ten Breivik není zase až takový magor, jakého z něho dělají. Norská levicová vláda otevírá hranice imigrantům a tvrdí, že je nemůže nikomu zavřít, protože by to bylo nedemokratické. Frustrace občanů, kteří většinou smýšlejí jinak, musí být strašlivá - už jen s ohledem na to, kolik přistěhovalců už dnes žije v Oslu. Breivik bral jako vlastizrádce všechny, kteří se měli potencionálně stát voliči této strany (tedy i ty mladé perspektivní, soustředěné na ostrově). Podle něho byli synonymem hrůzné vize budoucnosti, v níž budou původní blond obyvatelé žít v menšině. Nechci hájit vraha, ale on není jediným viníkem.
placirkabodlo
28. července 2011 • 17:43
pises ze: "není zase až takový magor". tak jo, kdyz ti vykopu z huby zuby, abych ti tu tlamu zavrel (protoze CHCI! a protoze svymi nazory a tim padem i ciny skodis mym muslimskym bratrim), tak taky nebudu az takovy magor? budu vlastenec piiiiico?
je to stejny magor jako talibanci. tak ti rikam tahni do beloruska, tady skodis a az te potkam na ulici, udelam si z tebe lovnou zver piiiiico! protoze ja urcite narozdil od tebe vypadam koser, takze tahni dokud mas cas!
ivanb
28. července 2011 • 18:43
Víte, ten Breivik magor asi je, ale blbej není, jinak by se mu samotnému nemohl zdařit takto šílený plán. Píšete něco o lovné zvěři, to samo o sobě moc košer nebude, že jo? A pak by mě zajímalo, jak se pozná na ulici košer člověk od magora. Je to hrůza, co se stalo v Norsku, ale vyhrožovat si vzájemně není řešení.
sendyman
28. července 2011 • 19:54
Na magora nemá cenu reagovat - "tohle" přesně je důsledek reklam na RX nahotinky v Blesku...
placirkabodlo
28. července 2011 • 21:40
v klidu ivane, ja jsem nevyhrozoval, jen jsem dal konkretni priklad, jak muze dopadnout torinese z frustrace obcanu kteri VETSINOU smysleji jinak (to je fakt absolutni vyraz od torinese).
posuzovat cin magora - ktery strilel po deckach i dospelych, podle toho z ktere demokraticke strany pochazeji, a z jeho obav o cistou evropu nebo co, s tim, ze neni uplny magor je myslim diagnoza. presne tak, jako reakce sendymana. ktery si plete lidove milice s legendarnimi psohlavci, a kdyz ho clovek slusne upozorni, tak zacne kousat jak vztekly cokl, takze ho clovek musi nakopnout. no on pak pritvrdi (chce mit cisty, nemultinazorovy stul) a zacne te nazyvat soudruhem a upozornovat ostatni, ze nejsi koser. mimochodem se slepe zastava nicku ktery tady vyhrozuje smrti a to celkem pravidelne. takze takovy maly goebbels no. vlastne ten samy priklad jako magor z norska, neni sam, ma sve fanaticke naseptavace.
myslim, ze buh by mel asi zakazat nabozenstvi. ti magori z toho nemaji rozum. dyt je to smesne, napravo meteority, nalevo meteority. a ovce chcou "hrdiny". boze.
obcanm
30. července 2011 • 09:22
Tak se seber se svymi muslimskymi bratry a tahni do pouste, ja chci taky cistou zemi, od muslimu nacku a komousu. A od dementu co v diskuzich za nazor vyhrozujou lovem a vykopanim zubu z huby.