Komentáře

Zpět na článek

Fištejn: Nic horšího než Putin v Rusku nebude. Diktaturu nezachrání ani koncentráky

12 komentářů

hulin never die
29. června 2023 • 16:29
at byl zeman jaky byl, nikdy to nebyl az takovy neschopny vocas, aby sii pro nej jely tanky
Saša Krach
29. června 2023 • 13:15
Pokud vezmu v úvahu, Putin už mněl dávno zemřít na různé nemoci. Prezentovaných v médiích......Možná zemřel dvojník.😂😂 Bude rychle poražen a odstoupí...Rusko zkrachuje a padne do hluboké recese...Zase nic....Co tvrdí znalci Ruska...Putin má stále podporu...Můj názor s Putinem či bez něho,,,,bude to stát za 💩....Lidé budou dál umírat pro blbost politiků.
Lilith Černá
2. července 2023 • 08:28
@Saša Krach Zatím nějak krachuje západní Evropa - Paříž už nevypadá jako civilizovaná země, Londýn je ovládaný mohamedány, Německo nezvládá muslimské gangy...bordel, kam oko dohlédne.
Sankce dopadají na nás, Rusko je zdárně obchází a zatím má všeho dostatek.
Ale presstituti tu pořád omílají smrt (svržení) Putina a zničení Ruska.)))
A to máme před sebou další zimu s vyrabovanými zásobníky plynu a rostoucími cenami energií.
Jan Luzinsky
29. června 2023 • 12:14
http­s://ww­w.fa­cebo­ok.co­m/wat­ch/?v=­128392­428914­6292
giorgio287
29. června 2023 • 10:38
Mužik Fištejn buď požil kýbl vodky, nebo už úplně zmagořil. Ten chudák už má z Putina fobii. Proč nemá fobii z fešáků, kteří léta rozkrádají a ničí jeho rodnou Ukrajinu? Jak je možné, že země úrodných lánů a nesmírného nerostného bohatství není ekonomickým tygrem Evropy? Nebude to tím, že ji mafiosi typu Zelenského rozkrádají a dlouhá léta ničí a ani válku k tomu nepotřebují?

P.S. Fotomontáž Putina před likvidačním táborem v Birkenau dokresluje duševní úroveň pracovníků Reflexu. V Birkenau vraždily německé ***, ne Putin. Pokud to tedy nevíte.
Avatar - fero52}
fero52
29. června 2023 • 09:34
historie Ruska nás přesvědčila, že v Rusku může být vždy ještě hůř, před 8 lety mi též "experti" nevěřili, že tam nastane období otevřeného fašismu - viz http­s://fe­rohra­bal.bl­ogspo­t.co­m/2022­/03/rus­ko-na-ceste-k-fasismu.html
Avatar - fero52}
fero52
29. června 2023 • 09:35
aneb http­s://fe­rohra­bal.bl­ogspo­t.co­m/2022­/03/da­mokluv-otaznik-rusko-po-putinovi.html
Pavel Maleček
29. června 2023 • 07:03
Koukám Fištejn si tu ulevuje od svých vnitřních obav z toho, co přijde po Putinovi. Protože, přes vše hrůzné, co Putina provází, to co ho vystřídá (s výjimkou mezinárodní správy ala poválečné Německo), bude ještě horší.

On jediný totiž stojí na brzdě běsů, které sám probudil - ruského imperiálního nacionalismu. Ve spojení se silně centralistickou vnitřní mocí jasný to nástupce německého nacismu.

A při rvačce o jeho nástupnictví dojde k dalšímu vyhrocení těchto ruských běsů. Když jednou z cest k získání moci bude předhánění se v tom, kdo víc zatočí s okolním nepřátelským světem, hlavně nenáviděným Západem.

To vše však díky ne Rusům, ale západním tupým nenažrancům, kteří pro obří zisky dali Rusku západní technologie a finance. To samé a to násobně se odehrává v rudé Číně. Když Západu nedochází, že jde o mentální nástupce Čingischánovy říše. A ta už jednou Evropě předvedla co umí.
hulin never die
29. června 2023 • 07:41
@Pavel Maleček píšeš jak blbka, co zůstává v toxickém stavu jen z obavy, že ten další bude ještě větší hovado.
Lilith Černá
2. července 2023 • 08:32
@hulin never die

Má naprostou pravdu! Putin je politik, s nímž je možné jednat, což dosvědčují procesí jezdící do Moskvy z Německa i z Francie. Ale to by do toho nesměli házet vidle Amíci!
Až skončí Putin, pak uvidíte, vy hlupáci, čemu jste pomáhali. Putinova Ruska se nebojím. Po Putinovi se bát začnu. Promarnili jsme možnost mít s Ruskem skvělé vztahy, což by prospívalo bezpečnosti i ekonomice. A to všechno jen proto, že jsou ti odporní, kolaborantští politici vydíratelní USA!
hulin never die
2. července 2023 • 10:45
@Lilith Černá to ti jednoduše vysvětlím: taky miluju poddajné, poslušné ženy, a tak trochu k...y vděčné za trochu tepla. Ale když mi polezou do zelí nějaký skrček nebo lukašenko, tak jim dám do držky. Žádná trojka bez mého souhlasu nebude. Jen když ti ji sám povolím. Jednou jsi moje kolo a tak to taky zůstane.
hulin never die
29. června 2023 • 06:44
Podobné prase, jen v lokálním měřítku, , co mělo být pro lidi a místo toho se paktovalo s kriminální špínou, nám tady deset let prezidentovalo. V poslední chvíli se leklo NATO í a zradilo jak prigožin. Žádný ruský svět neexistuje. Je to jen banda ***ů, co se najde v každém českém krimu.