Prostor X

Zpět na článek

Žantovský: Putin definitivně skončil, jeho „poslední“ chvíle může přijít dřív, než jsme si mysleli

18 komentářů

Lilith Černá
1. července 2023 • 07:53
Tak určitě... vy havloidi už jste s těmi prognózami směšní. Ušatá Džamila.)))
Miloslav Prochazka
28. června 2023 • 09:27
Takové "vědmy" mám rád, jen mám obavy ,aby jsi nezaklepal bačkorama dřiv.ty.
Můžu ti tykat, protože jsem starší.
Richard Šebesta
27. června 2023 • 13:48
Hulin Never die. Malíř se pozná podle tahu štětce. PRIMTIV jako ty podle toho že za prvé píšeš nesmysly a navíc neumíš argumentovat. Pravda co se ti nehodí jsou sra.... ! A co jsi potom ty ?
Saša Krach
27. června 2023 • 12:31
Předvídat budoucnost je v této válce dosti hloupé...Mohu napsat,,, tato válka skončí zničením celé zeměkoule....a na otázku jak to vím....Lídři zeměkoule jsou starý papriky a už jim o nic nejde....
Kecám.....ale😂😂😂😂
Richard Šebesta
27. června 2023 • 11:37
" Demokrat " a Havlovec Žantovský je podle mne falešný člověk. Dobře si pamatuji jak v jedné televizní debatě v roce 1992 kdy už bylo jasné že Československo končí neudržel nervy na uzdě a jednoho zástupce SNS dost nevybíravě vyhuboval. Prostě " demokrat " Žantovský nebyl schopen akceptovat že Slováci Havla odmítli jako federálního presidenta a že chtěli samostatnost. Nyní opět rozdává rozumy a plácá bludy jeden za druhým. S Putinem je zbytečné vyjednávat. Aha takže když by se třeba prostřednictvím Turecka či jiné země rýsovala dohoda o mírů (příměří) která by mohla být akceptovatelná pro obě strany tak DIPLOMAT Žantovský radí válčit dál . Čili dál budou umírat vojáci a také civilisté a to hlavně na ukrajinské straně a podle mistra Žantovského budeme čekat až padne Putin. No myslím že pan bývalý diplomat to má v hlavě popletené že by už začínala demence ? Každý normální člověk by měl odmítnout ty jeho fantasmagorie a když je tak chytrý tak ať nám prozradí časový horizont kdy padne Putin plus minus 2-3 měsíce ?
hulin never die
27. června 2023 • 11:08
Mně se líbí ten sadismus Bidena. Ne že by ho ubil dvěma ranami. On mu působí trvalou bolest a stupňuje ji. Ale pořád se mi víc líbí ranařství Trumpa, kdy by toho šmejda sejmul hodně rychle.
Avatar - fero52}
fero52
27. června 2023 • 10:36
"Analytici" typu Chmelára a Šándora by si měli znovu přečíst můj starý blog http­s://fe­rohra­bal.bl­ogspo­t.co­m/2022­/03/da­mokluv-otaznik-rusko-po-putinovi.html

A zde je jeden starší rozhovor na aktuální téma: http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=5o1y­F8PIq­jg
Pavlína Klimešová
27. června 2023 • 10:24
Pane Žantovský, jak jste na to přišel?Naopak, Putin teprve začíná, počkejte si. Vy také předpovídáte z karet nebo z logru? Vaše názory a předpovědi už také nikoho nezajímají. Raději se odstěhujte do Izraele, místa vašich předků.
hulin never die
27. června 2023 • 11:02
@Pavlína Klimešová to už začíná rok a půl to fakt cekas celou dobu na zazrak?
Pavel Maleček
27. června 2023 • 08:44
Žantovský je takový brouk Pytlík ČR politiky a diplomacie. Všechno zná, všude byl, o dobro se neustále snažil ... "a vono to dycky nijak, spíš blbě dopadlo".

Stejné je to i s tím aktuálním prý pučem v Rusku. Z kterého přímo bučí, že to byla předem domluvená komedie, maskující něco úplně jiného. Nejspíš důstojné vycouvání ze sporu, který už byl pro obě strany nevýhodný.

Ano pro běžného "Zápaďana", zvláště toho humanitně "zdělaného" nepochopitelné, ale ruské duši blízké.
Pavlína Klimešová
27. června 2023 • 10:30
@Pavel Maleček Dobře napsáno a přesně označeno. Ruský člověk nehovoří rozumem, ale srdcem, proto jim Západ nerozumí a nemůže je pochopit. O žádný "puč", jak by si naši přáli, nešlo. Dobře promyšlená hra, počkejme si.
hulin never die
27. června 2023 • 11:21
@Pavlína Klimešová a ve sve srdednosti jsou takova prasata, ze jim nevadilo zabijet "bratry". to je jeste vetsi bizar, nez malecek. s kazdym takovym blabolem je jasnejsi, ze potrebuji prevychovu.
Lilith Černá
1. července 2023 • 07:56
@hulin never die
Oni ty bratry ale zabíjet nechtěli.
"Bratři" s trochu nazi mozkovnami začali vraždit ruskojazyčnou populaci na Donbase a v Luhansku a trvalo to minimálně od majdanu. Ukáčka lžou jako když tiskne!
hulin never die
27. června 2023 • 10:49
@Pavel Maleček aha, takze v rusku znamena dustojnost by za saska, ale Zapad to nechape tam by se ti libilo
Richard Šebesta
27. června 2023 • 11:45
@hulin never die Takže když Busch mladší v roce 2003 bez mandátu OSN napadl Irák protože se domníval že tam jsou jaderné a další zbraně a to se nepotvrdilo jistě jsi nadával na Busche mladšího že ? Podotýkám pro tvou informaci že i přitom zemřelo mnoho civilist.ů No a taky v roce 1999 když NATO " humanitárně " vraždilo v Srbsku byl jsi tvrdě proti opět pro tvou informaci bylo zabito okolo 1500 civilistů. Co ty na to " demokrate " Huline " ?
hulin never die
27. června 2023 • 12:23
@Richard Šebesta ocekavam v diskuzi nejakou uroven a ne ty tvoje stokrat omlety a vyvraceny prorusky sra.cky. srovnej se a zkus to znovu
Lilith Černá
1. července 2023 • 08:00
@Richard Šebesta
To víte, není vraždění jako vraždění.
To americké je přec "humanitární".
A když na to má takový soudruh odpovědět, tak se radši uchýlí k osobnímu napadání.
Až prohlásí za válečné zločince Bushe, Clintona, Obamu, Sarkozyho, Blaira a další šmejdy, tak můžou nasazovat psí hlavu Putinovi. Bush s Obamou mají na rukou krev milionů civilistů, kam se na ně Putin hrabe.
giorgio287
27. června 2023 • 07:50
Raději jeden Putin se silnou pěstí, než hejno satrapů, kteří si rozeberou atomovky a budou s nimi kšeftovat s muslimáky. To by byl konec civilizace.