Divoký kačer

Zpět na článek

Čeští vlastenci nadávají, že je na jejich československé občanky nechtějí pustit do Chorvatska

15 komentářů

Martin Habr
Tak zrovna tento díl kačera není až tak vtipný, protože ti ubožáci takto opravdu uvažují.
Vladislav Raška
S československým pasem může bez jakýchkoli potíží vycestovat do Jugoslávie, co by hledala v Chorvatsku. Doporučil bych rovněž výlet na Velkou Moravu.
Miloš Plaček
To, že je nikam nepustí, je úplně normální. Já s československou občankou taky do Chorvatska- části Jugoslávie- taky nemohl. Musel jsem mít pas, příslib a známé. Neměl jsem ani jedno. Tak ať si užívají….
Jiří Stejskal
@Uživatel_5313666 Vy asi moc nečtete zprávy, že? Tito idioti opravsu existují. Ty občanky a pasy prodává jakýsi Slovák na internetu a jeho zákazníci následně chodí na státní úřady a ječí tam, že mají nárok si vzít majetek státu zpět.
tomask1973
@Karel Szyrocki i do jugošky musel být pas a hlavně pak devizový příslib.
Karel Szyrocki
Kdyby jeli do Jugošky, tak jim ty občanky určitě uznají 😜
hu 100bar
Náramně jsem se pobavil po ránu.🤣Prezidentka Peterková 😂😂,soudce Zitko 😂.....
A navíc je pátek a večer grilovačka na zahradě s přáteli 🤘
Tyler Adams
Ahoj, prosím, buďte moudří a nedělejte stejnou chybu, jakou jsem udělal já v minulosti. Stal jsem se obětí bitcoinového podvodu. Viděl jsem okouzlující recenzi plnou chvály a marketingu investiční firmy. Kontaktoval jsem je ohledně jejich smluv a investoval jsem 28 000 eur, což mi slíbili jako první 15% zisk za pár týdnů. Až přijde čas na zisk, zjistil jsem, že společnost je falešná. Stále mě žádali, abych investoval více, a došla mi trpělivost. Požádal jsem je o vrácení peněz.. Odmítli odpovědět ani mi vrátit peníze, dokud mě kamarád nespojil s NVIDIA TECH HACKERS. Kontaktoval jsem je a po podání stížnosti rychle jednali a do 36 hodin jsem dostal zpět své peníze s náležitým ziskem. Nemohl jsem potlačit radost. Naléhavě vás žádám, abyste kontaktovali NVIDIA TECH HACKERS na jejich e-mailu:: [nvi­diatec­hhac­kers@g­mail .com]
adam adam
Vtipné..až tragikomické
Stanislav Silhan
Příběh z minulého století
Vladislav Raška
@Uživatel_5389281 Přidávám pozdrav z Dánského království! Sem ještě - zdá se - blbost v takové míře nepronikla. Obávám se návratu do Babišstátu.
Vladislav Raška
@Jiří Stejskal Moje babička by jen spráskla ruce s povzdechem: "Božská prostoto!"
Uživatel_5313666
Sedim doma a je mi dobře ! Obcanku mám někde v šuplíku ,jsem v pohodě , kam taky jezdit v tomto hicu . Československo již neexistuje , tak at si autor vyřídí ty občanky nejmíň tři ! Zřejmě se mu o tomto zdálo ,az mel z toho snu poluce ! Jinak na československou občanku si může zajet za Hranice na Moravě a to do Belotina nebo Lipníka nad Bečvou , zalezi kterým směrem se rozjede !
Uživatel_5389281
No jo, kdyby jim to politicky myslelo, pořídili by si pasy Západní Ukrajiny. Česká Republika ostatně Ukrajinu připomíná posledni roky čím dál více (poznámka pro libtardy - ne, to není pochvala, to je projev despektu). Hezký den z Nizozemského království, které "není ve válce".
Martin Zapletal
V tom Reflexu jste uz taky slusna banda dementu. Kde jsou ty casy, co jsem ho cetl pravidelne..