Online přenos

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Rajchl přivezl do Benešova Soňu Pekovou. Dav nám za jeho podpory vyhrožoval násilím

15 komentářů

giorgio287
Soudruh redaktor Bartkovský má prorežimně ideologicky jasno. Jen toho bolševika Jakeše mu nahradil eurobolševik Fiala.

Jeho kecy je třeba číst stejně, jako kdysi Rudé právo. Pravda = 1/bartkovský
Lilith Černá
Bartkovsky, vy jste skutecne ta nejvetsi spina hned po tom vypitem hovadu Safrovi. Opovrhuji vami i vlastni kolegove, ale rezimnimu bonzackovi to radsi do ksichtu nikdo nerekne. Mozna se priste zadari a nekdo vam pi te vasi prolhane tlame konecne da.
Staci se podivat, jakou ctenost ma dnesni Reflex a jak jste zabili diskuse! Zkuste se kouknout tak o 13 let zpatky!
Stonisovi se z vas muselo navalovat. Ani se nedivim, ze byl odejit. Jediny pravicovy novinar mezi tou pokrokarskou sebrankou.
Richard Šebesta
Panu autorovi musí Jindřich Rajchl hodně ležet v žaludku. Nejlepší vtip je že Rajchl je v politice krátce a už naopak vstoupil do politiky razantně tím, že mnohým lidem( některým žurnalistům i politikům) silně vadí. To zda uspěje ve volbách za 2 roky je ve hvězdách. Ale zatím má našlápnuto dobře ale do voleb chybí stále ještě 28 měsíců a to je dlouhá doba a konkurence bude velká.Ale šance má záleží jen na něm jak se s tím popere.
Mirek Hornicek
Kdysi dobry Reflex, dnes zumpa. A Bartkovsky? Skoda slov.
giorgio287
@hulin never die
Bacha. Hulín se považuje za inteligenci. To nevymyslíš
Avatar - epr3
epr3
Svazácký, pisálkovský posera Bartkovský se zase předpisově vyblinkal. Paštiku od Vidláka sežral, setkat se s ním tváří v tvář (už dříve) statečně odmítl. Nedivím se mu, těžko by obhajoval podrazácké psaní nejenom o něm.
Kdysi skvělý společenský magazín Reflex je na nekonečné, sestupné trajektorii do informačních sraček. Člověk by dávno řekl, že už musí být na dně, ale svazáci typu Bartkovského se vždycky zmáčknou, a ještě znova a znova sami sebe přehodí.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Osobně taky nechápu jak může někdo o něm napsat že je neúspěšný politik ? Je ho nová strana PRO existuje pár měsíců a ta hlavní prověrka ho teprve čeká. U autora je ale jasně vidět že přání je otcem myšlenky.
Vítĕzslav Ditl
@Mirek Hornicek
Dobrý večer, pane to vidím ve vlastnické sdtruktuře...: Dříve zakládáte p.Hájek (dnes "dezin­forrm­átor­"/pros­tě nepapošluje "jedinou správnou pravdu/ upřímné, i na můj vkus celkem, řekl bych mimo)... Ale stále cenný oponentní názor. No a dnes je vlastní média slovutný p. Bakala, údajně bílý kůň Rotschildů v ČR (byty RPG, pro stát strategická vlečka v Ostravě etc.), at si pls každý možné informace dohledá sám...
Vítĕzslav Ditl
Tvl Bartkovský, jelito jsi nedostal proto že je dobrý (ok, teď ho nezeres), ale proto že Jelito jsi.... Až i prorežimní asociál bude mít díky prolhanymu režimu hlad, sežere bez blbycj plku i darované jelito, nebo raději s pompou a přirozeně ovacemi natáhne raději demonstrativně brka hlady??? Aha, to ne! Pan si raději beze studu půjde raději pro sociální dávky.... Good luck!
František Babica
@Richard Šebesta Protože už kandidoval za trikolóru ale jako ostatní dezoláti typu bobošíková, kteří se pokoušeli něco udělat v politice, skončil ve sračkách. Což se stane i tentokrát.
Miroslav Hraběta
@giorgio287 To má každý inteligentní člověk. Rajchl je pomatený tatrman a špatně skončí.
Vítĕzslav Ditl
@Miroslav Hraběta
Chtěl bych poprosit pana Hrabětu, aby nám sdělil jakého dosáhl vzdělání a čim poměřuje inteligenci... Rajchl je tuším JuDr? Moc bych chtěl poprosit průměrné idioty, aby se neodvažovali komentovat jedince s vyšší intalihgernci, nez je jejich kapacita... Měřítko budiž dosažené vzdělání.....
Miroslav Hraběta
@epr3 Bartkovský se vytáhl. Tlupa primitivů si ani takovou reportáž nezaslouží 🤪😃
hulin never die
@epr3 za paštiku se můžeš maximálně tak točit půl hodiny v metru jak tě napadlo, že se s paštikou dostaneš až mezi inteligenci? odkud jsi?
hulin never die
ale h...o, je to sráč. na toho šaška máš vždycky.