Online přenos

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Rajchl přivezl do Benešova Soňu Pekovou. Dav nám za jeho podpory vyhrožoval násilím

15 komentářů

Lilith Černá
22. června 2023 • 09:38
Bartkovsky, vy jste skutecne ta nejvetsi spina hned po tom vypitem hovadu Safrovi. Opovrhuji vami i vlastni kolegove, ale rezimnimu bonzackovi to radsi do ksichtu nikdo nerekne. Mozna se priste zadari a nekdo vam pi te vasi prolhane tlame konecne da.
Staci se podivat, jakou ctenost ma dnesni Reflex a jak jste zabili diskuse! Zkuste se kouknout tak o 13 let zpatky!
Stonisovi se z vas muselo navalovat. Ani se nedivim, ze byl odejit. Jediny pravicovy novinar mezi tou pokrokarskou sebrankou.
Vítĕzslav Ditl
21. června 2023 • 23:48
Tvl Bartkovský, jelito jsi nedostal proto že je dobrý (ok, teď ho nezeres), ale proto že Jelito jsi.... Až i prorežimní asociál bude mít díky prolhanymu režimu hlad, sežere bez blbycj plku i darované jelito, nebo raději s pompou a přirozeně ovacemi natáhne raději demonstrativně brka hlady??? Aha, to ne! Pan si raději beze studu půjde raději pro sociální dávky.... Good luck!
Mirek Hornicek
21. června 2023 • 19:19
Kdysi dobry Reflex, dnes zumpa. A Bartkovsky? Skoda slov.
Vítĕzslav Ditl
22. června 2023 • 00:12
@Mirek Hornicek
Dobrý večer, pane to vidím ve vlastnické sdtruktuře...: Dříve zakládáte p.Hájek (dnes "dezin­forrm­átor­"/pros­tě nepapošluje "jedinou správnou pravdu/ upřímné, i na můj vkus celkem, řekl bych mimo)... Ale stále cenný oponentní názor. No a dnes je vlastní média slovutný p. Bakala, údajně bílý kůň Rotschildů v ČR (byty RPG, pro stát strategická vlečka v Ostravě etc.), at si pls každý možné informace dohledá sám...
giorgio287
21. června 2023 • 10:51
Soudruh redaktor Bartkovský má prorežimně ideologicky jasno. Jen toho bolševika Jakeše mu nahradil eurobolševik Fiala.

Jeho kecy je třeba číst stejně, jako kdysi Rudé právo. Pravda = 1/bartkovský
Miroslav Hraběta
21. června 2023 • 14:11
@giorgio287 To má každý inteligentní člověk. Rajchl je pomatený tatrman a špatně skončí.
Vítĕzslav Ditl
22. června 2023 • 00:24
@Miroslav Hraběta
Chtěl bych poprosit pana Hrabětu, aby nám sdělil jakého dosáhl vzdělání a čim poměřuje inteligenci... Rajchl je tuším JuDr? Moc bych chtěl poprosit průměrné idioty, aby se neodvažovali komentovat jedince s vyšší intalihgernci, nez je jejich kapacita... Měřítko budiž dosažené vzdělání.....
Avatar - epr3}
epr3
21. června 2023 • 07:57
Svazácký, pisálkovský posera Bartkovský se zase předpisově vyblinkal. Paštiku od Vidláka sežral, setkat se s ním tváří v tvář (už dříve) statečně odmítl. Nedivím se mu, těžko by obhajoval podrazácké psaní nejenom o něm.
Kdysi skvělý společenský magazín Reflex je na nekonečné, sestupné trajektorii do informačních sraček. Člověk by dávno řekl, že už musí být na dně, ale svazáci typu Bartkovského se vždycky zmáčknou, a ještě znova a znova sami sebe přehodí.
hulin never die
21. června 2023 • 09:39
@epr3 za paštiku se můžeš maximálně tak točit půl hodiny v metru jak tě napadlo, že se s paštikou dostaneš až mezi inteligenci? odkud jsi?
giorgio287
21. června 2023 • 10:53
@hulin never die
Bacha. Hulín se považuje za inteligenci. To nevymyslíš
Miroslav Hraběta
21. června 2023 • 14:14
@epr3 Bartkovský se vytáhl. Tlupa primitivů si ani takovou reportáž nezaslouží 🤪😃
hulin never die
21. června 2023 • 05:07
ale h...o, je to sráč. na toho šaška máš vždycky.
Richard Šebesta
20. června 2023 • 19:29
Panu autorovi musí Jindřich Rajchl hodně ležet v žaludku. Nejlepší vtip je že Rajchl je v politice krátce a už naopak vstoupil do politiky razantně tím, že mnohým lidem( některým žurnalistům i politikům) silně vadí. To zda uspěje ve volbách za 2 roky je ve hvězdách. Ale zatím má našlápnuto dobře ale do voleb chybí stále ještě 28 měsíců a to je dlouhá doba a konkurence bude velká.Ale šance má záleží jen na něm jak se s tím popere.
Richard Šebesta
20. června 2023 • 19:32
@Richard Šebesta Osobně taky nechápu jak může někdo o něm napsat že je neúspěšný politik ? Je ho nová strana PRO existuje pár měsíců a ta hlavní prověrka ho teprve čeká. U autora je ale jasně vidět že přání je otcem myšlenky.
František Babica
21. června 2023 • 14:25
@Richard Šebesta Protože už kandidoval za trikolóru ale jako ostatní dezoláti typu bobošíková, kteří se pokoušeli něco udělat v politice, skončil ve sračkách. Což se stane i tentokrát.