Komentáře

Zpět na článek

Ondřej Kobza: Stůl kolem katedrály. Hrad se po dlouhé době opět otevírá lidem

1 komentářů

Pavel Maleček
24. června 2023 • 07:34
No ano Hrad se otevírá lidem ... a teď ještě jakým? I za Zemana byl Hrad jistým lidem otevřen a dá se říct že až moc. No a i tahle akce se stolem kolem katedrály na dálku smrdí tím, že pozvání byli jen vyvolení a hlavně ideologicky řádně prověření.

To aby se v tom "svobodném mixu" názorů, pohlaví a původů nebyly pukavce, co svět vidí jinak než přes povinné dobro a rovnost nekompromisně vyžadované ideologií neomarx-progresu, s jeho multikulti, gender, LGBT+ či eko-klima oblbováním. Tedy ideologií aktuální hradní posádky.

A tak předkládám návrh - ČT (ta prý naše veřejnoprávní) zajisté zdarma v hlavním primtajmu zveřejní výzvu pro všechny občany ČR, aby se se svou partou přihlásili k dalšímu velkostolu. S tím, že si přivezou "pivní sadu" (stůl a dvě lavice pro šest lidí), bílý ubrus, oblíbené jídlo a pití.

Z přihlášených za každý kraj vylosovat (ne metodou karlovarské losovačky) cca 50 part, tj. 100m délky, celkem tedy zvládnutelných 1 500 m. Jen takový stůl bude reprezentantem všemožných názorů či aktivit, které se svobodně, nejen při projevu, ale i po něm setkají. Prezidentovi doporučuji starší sako, aby při té svobodné výměně názorů případně hradní kanceláři nevznikla příliš velká škoda.