Zprávy
Ukažte mi zemi, kde je schopná protiteroristická jednotka okamžitě reagovat na situaci, která se tam nikdy nestala! Na akci typu 11.září se připravit nedá. To jen v Izraeli jsou atentáty a raketové útoky na denním pořádku. Místní obyvatestvo svůj nesouhlas - protest dává ostentativně najevo - dál chodí do práce, nakupovat, děti jsou ve školách. Navzdory teroristům celého světa. MOSAD údajně eliminuje více než 3000 atentátů ročně dřív než jsou realizovány. To v Norsku (a kde jinde?) zatím fakt nepotřebovali!
Mluvit o selhání úřadů a policie je (židovskou terminologií) v takovém případě velmi "chucpe"!
Pane Bucherte

Mluvit o selhání úřadů a policie je (židovskou terminologií) v takovém případě velmi "chucpe"!
Pane Bucherte

Mňo, policii bych to asi nezazlýval (zvláště je-li pravda, a není důvod tomu nevěřit, že jim tak dlouho odmítali zafinancovat vrtulník - člověka napadne, co dalšího jim zamítali, např. zvýšení hodinové dotace na člověka na střelnici atp.)
Na druhou stranu, vzhledem k tomu, jak veřejně se ten týpek prezentoval (blog, fotografie, facebook...) a vzhledem k tomu, jakým (kvantitativně) strašlivým a ilegálním arzenálem se ten týpek vybavil, jde o docela doočíbijící selhání tajných služeb, které mají mít právě takové šílence na starosti - zvlášť když jim to ještě tak hrozně usnadňoval tím co všechno o sobě zveřejňoval. Jinými slovy - policie možná ok, ale tajným službám bych se to o hlavu omlátit nebál ani železnou tyčí, protože právě a přesně tohle je konec konců primární (nebo jeden z primárních) důvod(ů) jejich existence
Na druhou stranu, vzhledem k tomu, jak veřejně se ten týpek prezentoval (blog, fotografie, facebook...) a vzhledem k tomu, jakým (kvantitativně) strašlivým a ilegálním arzenálem se ten týpek vybavil, jde o docela doočíbijící selhání tajných služeb, které mají mít právě takové šílence na starosti - zvlášť když jim to ještě tak hrozně usnadňoval tím co všechno o sobě zveřejňoval. Jinými slovy - policie možná ok, ale tajným službám bych se to o hlavu omlátit nebál ani železnou tyčí, protože právě a přesně tohle je konec konců primární (nebo jeden z primárních) důvod(ů) jejich existence
hm, ZAZLÍVAT nebo ZAZLÝVAT? Mám takové tušení že to mám asi blbě, ale nějak si tim vůbec nejsem jistej...
STARACEK: normálně určitě, ale já to nejdřív napsal, odeslal a až pak mě napadlo, že to mám nejspíš špatně...
Prezentovat a realizovat, to jsou dvě různé věci. Jak často se používá "já tě snad zabiju" nebo "všechny postřílet, vyházet z okna...." Hospody jsou každej večer plný potenciálních teroristů a masových vrahů. Zrovna včera jsem to viděl a slyšel. Organizovaná skupina se snad vysledovat, infiltrovat a zlikvidovat dá, ale extrémně zmagořenej jedinec?
Extrémně zmagořenej jedinec, kterej si nakoupí takovej arzenál? Ten arzenál musel někde sehnat, od někoho - v takovémhle množství to určitě nebylo od nějakého jiného "nezávislého jedince". To je docela jasně situace, které má tajná služba nejen zabránit, ale nejlépe předejít, což se očividně nestalo.
A ještě navíc si ten arzenál, co jsem četl, značnou část nafotil a naházel na web... to je docela dobrý důvod si ho kvalitně proklepnout, což se očividně také nestalo.
A ještě navíc si ten arzenál, co jsem četl, značnou část nafotil a naházel na web... to je docela dobrý důvod si ho kvalitně proklepnout, což se očividně také nestalo.
U každé akce kde byla dělnická strana asistovali stovky kukláčů a jiných zásahových jednotek, včetně koňských. Krupka, JIrkov, Brno. To nehovořím o sedávání těchto policejních jednotek pod okny hospod a sledujíce zda v nějaké písničce není nějaké slovo ze seznamu zakázaných slov.
Měli bychom norům nabýdnout výcvik jejich jednotek. Afgánské jednotky jsme vycvičili a lze předpokládat že začnou vraždit v Evropě, tak aby i přátelské Norsko bylo připraveno.
Měli bychom norům nabýdnout výcvik jejich jednotek. Afgánské jednotky jsme vycvičili a lze předpokládat že začnou vraždit v Evropě, tak aby i přátelské Norsko bylo připraveno.

Ale jsem si absolutně jistej, že bejt tam na place Vy, tak ho zpacifikujete do tří minut. Vod toho tu přece jste, né?