Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: Zamávání useknutou rukou. Západ rezignuje na trh i svobodu

1 komentářů

Pavel Maleček
19. června 2023 • 05:58
Ono se to nesmí říkat, ale to co se na Západě děje má příčinu v tom, že ho ovládl socialismus, ve své neo podobě. Co nerozkládá demokracii třídním bojem, ale útokem na kulturní kořeny demokracie. Tedy direktivně přerozdělovací systém, maskovaný prázdnou skořápkou jako demokratických mechanismů. Který ovládá korporát rádoby elitářů z řad socialistických politiků, velkobyznysu a kazatelů - aktivistů jediné přípustné ideologie, aktuálně neomarx-progresu, s jejím multikulti, gender, LGBT+ či eko-klima ohlupováním.

Pro neznalé - čistá to definice fašismu, tedy korporátního socialismu. Což toho znalí všemi prostředky maskují pokřikem, že jen vylepšují tu starou demokracii, všemi špatnosmi prolezlou. Když z ní dělají prý lepší, aktuálně liberální demokracii. Stejně jako starosocialističtí předchůdci měli demokracii lidovou.

Tento neo socialismus, či neomarxismus nebo progresivismus, spojeno neomarx-progres je spolu s nacismem, fašismem či komunismem dalším pukavcem ze socialistického hnízda. Který, jak nás historie učí, zákonitě v zmaru, bídě, teroru a nakonec krvavém konfliktu končí.