Reportáže

Zpět na článek

Žádní turisti, žádné ryby a olej nad zlato aneb Podivný začátek řecké sezóny

3 komentářů

BUBLAVA
12. června 2023 • 12:50
Pisatelka zřejmě píše o imaginárním jiném Řecku, než jsme právě my, na Thassosu v Kiniře, již 17 x. Vše při starém auto a motopůjčovny podražily proti loňsku o 20 %. V místním marketu v Kiniře ceny stejné i zboží stejné. V hotelu, kde bydlíme, nápoje zdražili o 5 %. Jinak ryby místních rybářů již 3 x. Máme polopenzi. Nehaňte Řecko a Řeky polopravdami a nesmysly, jen abyste, promiňte mi ten výraz, usmolila článek, za ktetý JSTE ZŘEJMĚ, doszala dob|e zaplaceno.
Petr Hasík
11. června 2023 • 15:37
To psala umělá inteligence??Dnes jsme poslední den na Rhodosu,oblast kolymbia hotel marathon.A nepřijde mi že tady nejsou turisté.Vecer se restaurace zaplní.Do Chalkis jsme se nedostali jak Čedok tak místní turistické firmy měli rybářský ostrov chalkis plně obsazený.Do lindosu jsme jeli přez kolymbia Tours autobus téměř plny 7.6.Do Rhodosu mistni oranžovou linkou bylo to jako v Indii😀.Olivová mýdla máme nakoupena,ryby máme na oběd a večeři pořád all inclusive.Podrazilo to tady kopeček domácí zmrzliny 2.5e 2 za 4.5 ale výborná kornoutek od algidy po té zmrzce chutnal odporné.Milkshake 4.5-5e, 0,5l točeného piva 3e , v supermarketu 1,5l coly,­fanty,­Spri­te,.­.. 2e.Pokud chcete koupit suvenýry,mýdla a hromadu jiných věcí tak v hlavním městě je taky euroshop(1vec=1e).
Petr Hasík
11. června 2023 • 15:46
Co to je za oblas­t??Nej­častěj­šími turisty Bulhaři a Rumuni v článku.Tady jsou to Němci,­Polá­ci,Če­ši,Fran­couzi­.U kolymbia beach vlevo od hotelové pláže je to jako česká komunita,sami Češi.