Komentáře

Zpět na článek

Vojtěch Rynda: Škrtání kriminálek? Nově zvolený ředitel ČT Jan Souček se se svou vizí realisticky drží při zemi

7 komentářů

Tomáš Kostelecký
13. června 2023 • 15:08
Stejně jako za bolševika, jen se cenzuře říká korektnost a místo odvážných, sovětských hrdinů práce máme černé, vůdčí osobnosti, které vedou a poučují hloupé, nesamostatné a líné bělouše. A zas to všechno směřuje do řiti..............
Pavel Maleček
9. června 2023 • 07:17
Tím co ČT nejvíc dusí je to, že pod Dvořákem naskočila na vlnu bruselského neomarx-progresivismu, průhledně směřujícího k socialistické totalitě. Nacpala ho nejen do zpravodajství a publicistiky, ale i do zábavy, dokumentů, "nepolitických" diskuzí ala Dobré ráno či Sama doma. A dokonce, což je to nejodpornější i do dětských pořadů.

A pod tím novým, co aby flek regionálního ředitele získal musel být v tomto "papežštější než papež" to lepší nebude. Zvláště když vykřikuje, že menšinám, kterých je už dnes ČT plná, se ještě víc věnovat bude.

O zásadním problému ČT, který je v tom, že ji finančně vysávají v ní už léta zabetonované producentské skupiny, přesněji mafie ani slovo. Na to ani nový ředitel nejspíš sílu mít nebude.
NrteP
8. června 2023 • 14:19
Brňáci sa Valí do Prahe.
Tomáš Kostelecký
13. června 2023 • 15:10
@NrteP
Moravák je Slovák, co byl líný dojít do Prahy.
Mariana Vlčková
8. června 2023 • 14:02
Pokud zruší kriminálky, udělá velkou chybu. Ty jsou jedny z mála pořadů, kvůli kterým se lidé na ČT dívají. S tímto postupem to Brňák pohřbí👎👎👎
Soňa Benešová
8. června 2023 • 15:06
@Mariana Vlčková Vždyť jsou čím dál tím nudnější, ty nekonečné detektivky. Možná v pondělí dávají trochu lepší, jinak nuda.
Mariana Vlčková
8. června 2023 • 15:13
@Soňa Benešová však myslím ty PO a Út