Kultura

Zpět na článek

Never more Tillu Lindemannovi, který nechápe termín „fanynka“ úplně správně a v mezích zákona

4 komentářů

Štěpán Kohout
7. září 2023 • 13:01
Psano s odstupem: Lindemann byl zprosten vsech obvineni, takze tyto "jasne trestne ciny", ktere se podle K. Kadlecove "udajne" staly, nikdy nespachal... Autorka at jde psat do Blesku a na odchodu at nasprta alespon zaklady logiky.
Ondřej Mrkus
20. června 2023 • 12:41
Jedna se přihlásí a pak najednou dalších deset. Proč se nepřihlásili hned? Navíc ta co s tím obviněním přišla pak na Twitter napsala že ji neznasilnil a že si moc nepamatuje. Žádná z těch ženských nemá žádné důkazy o tom že by je Lindemann znásilnil nebo zdrogoval. Obviňují ho jen ti, kteří Rammstein nemají rádi a hlavně ženské kterym se Lindemann hnusí buď vzhledem nebo tím o čem zpívá nebo co provádí v klipech/koncertech. Bez důkazů ho nemůžou nijak obvinit, to by si pak každý mohl jen tak obvinit jakoukoliv celebritu
Frantisek Durlich
20. června 2023 • 10:11
Úplně miluju když články o Rammstein píšou lidi kteří hned ze začátku dají vědět že tuto kapelu v oblibě opravdu nemají, pokud vím tak jsou to zatím jen obvinění která se prošetřují, ovšem tady autor to rovnou podává jako jasný fakt. A věta že ani fanoušci Rammstein si nezaslouží znásilnění mě dostala, opravdu profesionální článek na úrovni. Taktéž nechápu proč když název článku je o Tillu Lindemannovi tak proč o něm je následně jeden odstavec a řeší se zde David Rath, jako příklad obtěžování chápu ale s tímto článkem to nemá nic společného, očividně krom své nechuti ke kapele chtěl autor i vyjádřit svůj politický postoj.
Marek Dvorský
19. června 2023 • 12:02
Soudci z lidu v Reflexu, ti jsou nejlepší