Komentáře

Zpět na článek

Bohumil Pečinka: Chtějme zpět náš svět

6 komentářů

Jirka_S
13. června 2023 • 15:20
Vy máte skutečně svůj svět a příště pište sám za sebe...
Covidový schodek by za téhle "vlády" nebyl o moc menší.
Jsou 1000x horší věci než nějaký schodek. Třeba praktiky na dětech ve "zdravotnictví". Neexistuje větší zrůdnost než současný režim (1993-2023).
Lilith Černá
11. června 2023 • 14:10
Tak to pláčete, Pečinko, na špatném hrobě! Vy jste přece vyplácen Křetínským a podporujete zvěrstva ODS a celé Pětidemolice.
Gryndýl za přesednictví toho přiblbla z Brna ještě přitvrdili, teď kývli na kvóty na imigranty, odklepli šilenou smlouvu s WHO a Istanbulskou úmluvu, sypou miliardy do Ukáček a kašlou na problémy českých občanů.
A aby toho nebylo málo, tak nám sem soudružka Černochová pozvala "bratrská" americká vojska. Samozřejmě "dočasně".
Těším se na jediné, až tuhle odpornou vládní sebranku budou "soudit" po vzoru zločinců Ceausescových.
Richard Šebesta
11. června 2023 • 14:32
@Lilith Černá V něčem máte určitě pravdu. Černochová je nejhorší ministryni obrany od listopadu 89 , možná se ji nejvíc přibližuje Parkanová. Ta tu zase chtěla nainstalovat americký radar ( jaká náhoda že obě byly ženy) ? Ukáčka mají mnohdy výhody na náš úkor to je taky fakt. Ukrajině
se sypou many i zbraně horem pádem. Fialovou vládu nechci. Ale proboha ať se nevrátí agent Bureš ! I jeho prasárny je třeba zmínit. 100 x za den lže ,je to bonzák, zloděj a je ve střetu zájmu. Mimochodem kauza uhynu ryb v Bečvě není u konce a moc bych za to nedal že to způsobila jeho DEZA. Prostě řečeno jeho mateřštinou dosť bolo Bureša !
giorgio287
11. června 2023 • 17:06
@Richard Šebesta

Proti eurosoudruhovi a zelenému komoušovi Fialovi byl Bureš zlatej - ten jen lhal, podváděl a krad´. Fialova tlupa vlastizrádců v cizím žoldu rabuje a ničí naši zemi a životy našich lidí.

Pro vlastizrádce Fialu a jeho tlupu je adekvátní jen jeden trest - trest za vlastizradu. Ovšem buďme na rozdíl od nich demokraté a nechme jim v poslední chvíli vybrat - kulka, nebo provaz?
Richard Šebesta
11. června 2023 • 18:06
@giorgio287 Je to otázka názoru kdo je větší lump ? Když to budu posuzovat komplexně tedy od listopadu 89 tak sorry ale opět mi to vychází na stejno. Za vlád ODS 1992-1997 i později se kradlo­,vraž­dilo,­byly milionové daňové úniky , mafie zde vládla a kradla a vraždila atd. Jenže co tehdy agent Bureš ? Coby podnikal a onikal a tykal si s každým kdo byl u moci. V.Klausovi jezdil na narozeniny (jsou z toho fota) a blahopřál mu a říkal jak dobře to tu vede. Když se dostal k moci 2013 začal na ODS tvrdě nadávat že tu vše rozkradli. Ale už zapomněl že sám z toho bordelu těžil a lísal se ke každému kdo byl u moci aby měl při podnikání výhody.Falešnějšího člověka než je A. Bureš-Babiš neznám Proč tehdy v 90.letech jako " poctivý podnikatel " nenadával na ODS že tu vše rozkrádá a nechává rozkrádat ?
Uživatel_5169877
11. června 2023 • 13:37
Raději Babišovo bídu, než Fialovo válku.
Tak jednoduché to je.