Komentáře

Zpět na článek

Babiš v diskusi s Fialou tvrdil, ať se škrtnou všechny dotace v EU. Začít by se mohlo u jeho Agrofertu

9 komentářů

Soňa Benešová
12. června 2023 • 12:06
Babiš řeší dotace EU, protože ví, že na ně Fiala nemá vliv. Ať se škrtnou dotace ČR. To vláda může udělat.
Soňa Benešová
12. června 2023 • 11:39
Všechny dotace zrušit, nejenom v EU. Mne pobavil komentář bývalého guvernéra ČNB Miroslava Singera. Přirovnal naši ekonomiku k secímu stroji z filmu Marečku, podejte mi pero, který měl poruchu: Jezdí, ale neseje. U secího stroje závažná chyba. A to je naše ekonomika. Všichni pracují od vidím do nevidím, nezaměstnanost nula, nikde nejsou lidi, stále je všechno hektické, nikdo nic nestíhá a na všechno se čeká, a ekonomika jde dolů. Dotační průmysl je zlo a je morbidně obrovský.
Miloslav Podhola
6. června 2023 • 15:01
Autor nadpisu tohoto članku je asi poněkud zpozdily v chapání.
Babiš jasně řekl "VŠECHNY DOTACE V EU," tak proč by EU mělo rušit dotace nejprve pro Babišovy firmy. Snad ne jen proto, že autor článku potřebuje politicky body pro svou publikovatelnost.
Ony totiž dotace v EU nejsou pro všechny země EU stejně, jsou tedy nespravedlivé a křivý trh, stejně jako autor čtohoto článku!
Richard Šebesta
7. června 2023 • 11:49
@Miloslav Podhola Hlavně že je spravedlivý AGENT BUREŠ-Babiš že ?
Saša Krach
6. června 2023 • 09:15
Pokud EU zruší zemědělcům dotace,,,a že nezruší 😂...proč...protože by padli vlády. Naší zemědělci sice s obtížemi ale pohoda ..Tak že, Zase Babiš...už hloupé.😂😂😂😂
Papanikula
5. června 2023 • 20:44
Tak Fiala se projevil jako lhář podvodník a zloděj

Babis zaměstnává 40 tis občanů a platí v ČR daně .

Fiala soška neziskovky Barmské ženy , ekonomii nerozumí a stal se skodicem občanů ČR

Vás Don Pablo který Fialu udělal
Richard Šebesta
6. června 2023 • 12:02
@Papanikula Nejsem ani náhodou stoupenec současné vlády. Je asi jedna z nejhorších od Listopadu 89 ale Babiš-Bureš že zaměstnává 40.000 lidí ? Bylo by to v pohodě kdyby nekradl jeho kauza stále není uzavřena a je v gigantickém střetu zájmů.Je to agent Stb a lže jako když tiskne !
Soňa Benešová
12. června 2023 • 11:42
@Papanikula Babiš vykořisťuje 40 tisíc občanů feudálním způsobem, jsi chtěl napsat. Galeje a dřina za poloviční mzdu než je v kapitalistických montovnách. 17500 za práci na tři směny v chladnu. Kuchat kuřata atd.
Soňa Benešová
12. června 2023 • 11:44
@Papanikula Ideální zaměstnanec pro Babiše je člověk s velmi nízkou inteligencí z pomocné školy. Ten není schopen se vzepřít a nedokáže se postarat sám o sebe.