Komentáře

Zpět na článek

Praha zklidní magistrálu: Nový přechod, cyklopruhy a širší chodník. Souhlasí i ODS

1 komentářů

Pavel Maleček
0
26. května 2023 • 09:24
Převedeno do češtiny, magistrála se zúží, přibydou dopravu zpomalující prvky, nejen přechody. Což způsobí, že se centrem Prahy bude pomalu "projíždět", spíš poskakovat nepřetržitá masa aut. To zákonitě za produkování mnohem větších objemů všemožných emisí než je tomu teď. O stříkajících emocích řidičů a tím zvýšeného počtu byť drobných nehod ( co dopravu ještě víc zpomalí) nemluvě. Čemuž se bude říkat klidová zóna s tou nejhezčí a nejzdravější procházkou jaká v Praze je.

Proč ne když toto ne odborné, ale jasně ideologické řešení prosadili progresivističtí pokrokáři, co za křiku o liberálním vylepšování té staré, předsudků plné demokracie, ji ve skutečnosti likvidují a mění v socialistickou totalitu.

Tedy Prahu ovládající levičácký spolek s piráty v čele. Ke kterému se v touze být u lizu přidala i ODS. Smutný to konec kdysi občansko demokratické, tedy nutně konzervativní a odbornost před ideologií upřednostňující strany.

V Praze vedené dýchavičným starcem, co pro funkci a pocit moci je schopný Prahu do úpadku nasměrovat. O tom v čele ODS i vlády nemluvě.