Komentáře

Zpět na článek

Socialismus s klaunskou tváří. Komu slouží evropská levice?

5 komentářů

Uživatel_161293
23. května 2023 • 11:13
Jakákoliv argumentace prostě naráží na skutečnost, že při znalosti historických souvislostí a faktů, může být stoupencem komunistických myšlenek, jen velmi omezená asociální kreatura....ale právě díky tomuto osobnostnímu profilu, nelze tyto bytosti o zrůdnosti jejich touhy po společenství, za kterým zůstalo cca 100 miliónů mrtvých, nijak přesvědčit....hmyz také neustále nalétává na rozžhavenou žárovku, i když se spálí.
Pavel Maleček
23. května 2023 • 07:28
No náckové - nacionální socialisté také byli ve svých začátcích mnohým k smíchu. A to, že komunismus, nacismus či fašismus, tj. "starosocialismy" v názvech zmizely, neznamená, že neexistují v nové, mnohem fikanější a nebezpečnější podobě.

Však už mocného nástupce mají - neosocialismus s jeho dvěma variantami. Tou despoticko-asijskou v Rusku, Číně a okolí a Západ, dříve demokratický už ovládající neomarx-progresivismus. S místo bojem třídním, útokem na kulturní podstatu demokratického Západu. S pomocí multkulti, gender, LGBT+ či eko-klima třeštění.

To s fikaným zachováním prázdné skořápky jako demo mechanismů, z pozadí však podvodně ovlivňovaných po moci toužícími neosocialisty. Co si v USA dokonce drze Demokraté říkají. Když likvidaci demokracie maskují jejím liberálním prý vylepšováním.
Uživatel_5453358
23. května 2023 • 06:22
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Martin Tuhý
22. května 2023 • 18:59
Současní fanatičtí zastánci kapitalismu mi připomínají svazáky, prostě máme tady jedinou pravdu boží, tedy že současný systém (ať je jakýkoliv) je nejlepší a je tady na věky věků...akorát že vůbec. Je dost pravděpodobné, že změnu společenského uspořádání pod nějakým dalším "ismem" zažijí i současné mladší generace. Jsem si jist, že nás následně čekají oslavné články o tom, že tento "ismus" je ten nejlepší a neopovažte se ho kritizovat! . P.S. - ten zdejší tupý boj proti jakékoliv levici (který zajisté dopomůže k pádu současného "ismu" v ČR) a ty nekonečné české nářky o hledání té jediné pravé nejpravicovější úspěšné politiky jsou k smíchu stejně jak komouši, kteří také tvrdí, že to tehdy "nebyl ten pravý komunismus"
tempter
22. května 2023 • 20:47
@Martin Tuhý Vyčistit zoubky, zavrtat se do pelíšku a hajdy na kutě. Zítra tě čeká další "odporný" den, v tym kapitalismu...