Rozhovory

Zpět na článek

Vojtěch Rynda: Dvořák se jako ředitel České televize osvědčil. Její přínos pro kulturu je nenahraditelný

3 komentářů

Richard Šebesta
20. května 2023 • 14:08
Ředitel Dvořák se podle mne neosvědčil. ČT není objektivní mám na mysli politickou scénu. Prokazatelně drží basu se současnou koalici a to říkám na rovinu že nejsem stoupenec Babiše-Bureše ! Stačí se někdy dívat na otázky V. Moravce. Nebo 168 hodin. Třeba jak ČT "objektivně " informovala o R. Ficovi a jeho straně SMER. Řekl bych že jede přesně ve stylu normalizační předchůdkyně před 50.léty.Tedy o politicích , kteří nejsou na stejné politické vlně jako naše vláda šíří lži a polopravdy. Tak se ale nemůže chovat veřejnoprávní televize. Ta by měla být objektivní pokud možno 100 %.Pokud se týče programu tam to je lepší i když i tam je co zlepšovat.Po odchodu Marka Wollnera z pořadu Reportéři mám pocit že ten pořad ztratil na dynamice a nová šéfka Aneta Snopová není na Wollnerově výši.
Pavel Maleček
20. května 2023 • 08:41
No Dvořák se v čele ČT coby veřejnoprávní instituce neosvědčil. Spíš tuto funkci pomalu ale jistě rozkládá. V její kulturní roli tuplem. Pokud se osvědčil, tak jako šiřitel neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT+ či eko-klima třeštěním. Jasně směřující k destrukci demokracie a její nahrazení socialistickou totalitou. To za fikaně lživých keců o vylepšování - liberalizaci té staré obyčejné demokracie, všemožných špatností plné.

Neomarx-progresem jsou napumpovány nejen zpravodajství a publicistika, ale až na pár oddechových výjimek i právě kultura, dětské pořady a další oblasti tvorby ČT.

Vzhledem k tomu, že udržení a i rozšíření neomarx-progres ČT oblbování je jednou z hlavních, byť zákulisních podmínek výběru nového ředitele, je už teď jasné, že Dvořák v čele ČT zůstane.
Premium Interni
23. května 2023 • 16:18
souhlas