Divoký kačer

Zpět na článek

Školy nebudou dostávat mléko. Dětem se budou lámat kosti i ve spánku, rodiče vychází do ulic

6 komentářů

omarr
22. května 2023 • 18:20
Je to strašně smutné, jak tento štědrý donátor, bývalý člen strany, který velkoryse podporuje všechny své aktivity a jeho štědrost k vlastní rodině je až dojemná, jak tento empatický multimilionář bude donucen zastavit tento obchod, kdy školy platí mléko dětem, které o něj nestojí. Je dobře, že se ozval, aspoň si to všichni uvědomí.
Soňa Benešová
18. května 2023 • 08:18
Mně z toho za komunismu bývalo špatně a moje děti před 20 lety mlíko vypily, jenom když bylo čokoládové. Doma se mi hromadily miniaturní krabičky s mlíkama různých podivných příchutí, nešlo z toho ani normálně vařit. Když už, tak by jim tam měli dávat radši ovoce. Jablíčka. Spíše se divím, že jim to tam stále cpou.
Jarmila Mejstříková
18. května 2023 • 07:23
Že děti nebudou dostávat mléko je jenom dobře. Není zdravé, o vápníku nemůže být ani řeč. Viz kniha. Tomáš Kašpar: Krutá hra o tvé zdraví 👍
Robert Kolek
17. května 2023 • 20:42
já nevím, mi to připadá že tu akci už zrušili, dcera je už čtyři roky na střední škole a žádné mléko nedostala, čekal jsem že když nastoupí na vysokou nějaké mléko přinese (na vysoké aspoň plnotučné), ale s takovou ji tam asi ani nepošlu, proč by tam taky chodila že, když nedonese mlíko ne?
Miloš Jirka
17. května 2023 • 20:13
Todle může vymyslet jen chorý mozek.
Kdo to byl?:
Soňa Benešová
18. května 2023 • 08:20
@Miloš Jirka To mlíko ve školách? No je to nějaký relikt komunistické výživy, mléko a vejce, a důsledek jsou mozkové mrtvice a ucpané cévy po padesátce. Můj otec, ten pil jenom mlíko a snídal vejce, ve 40 ledvinové kameny a v 55 kardiostimulátor. Už je 20 let po smrti.