Rozhovory

Zpět na článek

Znásilnil mě a dokonale si zmanipuloval, abych nepromluvila, říká lektorka sebeobrany Jasmína Houdek

3 komentářů

Zbynek
20. května 2023 • 09:50
Ta její verze je trochu divná.
Richard Šebesta
18. května 2023 • 08:41
To co píše paní Jasmína být pravda může ale také nemusí. Vůbec zde nepíše nic konkrétního. V mnoha případech tohoto typu jsou na vině i matky oběti. Často bývá násilníkem partner matky (přítel, druh) ale matky nevěnují pozornost chování své dcery nebo to berou jako pubertální normu, když se dcera chová zvláštně. Jsou známy i případy kdy to dcera matce přímo sdělí a ona tomu nevěří. Pak jsou ale i případy kdy je oběti sám muž neb si to údajná oběť vymyslí. Dokázat to jaká je pravda je vždy PROBLEM.
Pavel Maleček
17. května 2023 • 18:21
Hm, klasika - bez toho se už dnes snad ani nedá udělat kariéra. Jako nezletilá musí být znásilněná, nejlépe někým blízkým, který ji pak manipuluje z čehož chytne trauma. Z nějž se dostane až když "svůj příběh", k němuž nemá jediný důkaz hodí do placu. Čemuž musí všichni věřit, jinak se terčem útoků neomarx-progres fanatiků stanou. Což z ní udělá silnou ženu, která se úspěšně živí raděním obdobně "postiženým".

Už jen chybí aby z ní byla lesba, ke všemu jen s jednou nohou, o kterou přišla, když jí srazilo dýmající - klima ničící SUV, řízené starým, bílým, masožravým heterosexuálem. S takovými, před mnoha lety bez jediného důkazu příběhy, jako by se roztrhl pytel.

Pak se divte, že ženám, které se skutečně stanou obětí znásilnění nikdo nevěří a za vyčůraně pomstychtivé kariéristky, jdoucí po penězích údajných násilníků jsou považovány.