Komentáře

Zpět na článek

Adéla Knapová: Sahejte si na svůj zadek! Kultura osahávání a zneužívání dívek a žen u nás pořád kvete

4 komentářů

Martin Brezina
17. května 2023 • 13:32
Ve skutečnosti to bývají ženy, kdo s dotyky při seznamování obvykle začne. Jen jsou to obvykle dotyky na méně kulturně citlivá místa - především na ruce nebo paže. S trochou vína nebo piva sáhne odvážnější žena i na mužovo stehno nebo na zadek. Po případě kope muže pod stolem do nohou.

To, že o tom feministky nedebatují a neřeší to, neznamená, že to neexistuje.
Richard Šebesta
17. května 2023 • 08:37
Ženy mají smůlu na rozdíl od říše zvířat kde jsou většinou krásnější samci u lidí to je naopak. No a ženská krása je pro mnohé muže FENOMEN jemuž nedokáží odolat. Tedy jistá část no a pak se to projevuje i oním poplacáváním po zadku atd.
Pavel Maleček
17. května 2023 • 06:47
Tedy Adélko ty jedeš. Mám-li tě považovat za individuum racionálně myslící a aspoň jakž tak obeznámenou s principy života, danými moudrou matkou přírodou (a taky likvidačně tvrdou vůči společenstvím, která její principy poruší), musím toto tvé veledílo považovat za byť dobře zamaskovanou, ale přeci jen recesi.

To proto, že to co popisuješ jako mužské zlo, není ničím jiným než touhou samiček zajistit s geneticky co nejkvalitnějšího samečka. Proto vystavujete své erotogenní zóny, proto se provokativně vykrucujete, proto na své fádní či povadlé obličeje nanášíte masku věčného mládí a sexuální aktivity.

No a pak se divíte, že po vás tím vyprovokovaný samec vyjede. Zvláště ten agresivní, po kterém pudově, v touze po co nejkvalitnějších samčích genech toužíte.

A tak, když chcete tyto ataky trestat, nezbývá než k zločinu mužské sexuální agrese zavést i zločin ženské sexuální provokace. Což by pro vás, neomarx-progres fanatiky, coby vyznavače absolutní, nejen mezipohlavní rovnosti mělo být naprostou samozřejmostí.
Marie Krátká
17. května 2023 • 16:43
@Pavel Maleček Takže podle vás muži sexuálně obtěžují a napadají ženy pouze v reakci na jejich lákání partnera? To je ale velmi odvážná hypotéza. Co takhle ji zkusit otestovat? Pokud máte ve svém okolí ženu, kterou muži nepřitahují (lesbu nebo asexuálku) zeptejte se jí, jestli ji také muži občas sexuálně obtěžují. Určitě se dozvíte zajímavé věci a na tomto základě pak můžete dělat závěry o tom, zda je vaše představa ukotvená v realitě.