Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Slováci mají poprvé úřednickou vládu. Vede ji Maďar, který připravil rovnou daň

7 komentářů

František Pavlis
16. května 2023 • 20:47
Pane Šebesto, osobnost pana Fica má za sebou také jiný příběh, než Vámi připomínaný. Bude na Slovácích, aby rozhodli, ale orientace na východ po zkušenostech nejen XX. století je problematická. Válka na Ukrajině tříbí názory. Ovšem ty správné ukáže až budoucnost. Západ není neposkvrněný, ale je to o level o něčem jiném než míní pan Orbán a pan Fico. Mějte si svůj názor, ale "kecalem" bych Vás nenazval.
Richard Šebesta
17. května 2023 • 07:45
@František Pavlis Souhlas s vámi vše rozřeší budoucnost.
Uživatel_5453358
16. května 2023 • 16:22
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
16. května 2023 • 13:05
Občas sleduji politickou situaci na Slovensku a odnesl jsem si jeden poznatek a sice ,že bývalý premiér Fico je u našich žurnalistů kteří jsou prozápadně orientováni hodnocen velmi negativně a hlavně neobjektivně. Hodně jim vadí jeho postoj k válce na Ukrajině. Pokud jeho SMER vyhraje volby a bude ve vládě
jasně deklaroval že skončí podpora Ukrajiny zbraněmi a zbude pouze pomoc humanitární a navíc Ficova vláda bude jasně proti vstupu Ukrajiny do NATO. Proto ho naši " správní " novináři i moderátoři třeba v České Televizi nesnáší a klidně o něm šíří lži a polopravdy. Pan Sokol autor článku si také přisadil vůbec třeba nezmínil důležitý fakt, že SMER chtěl volby už letos v červnu. Slovensko zmítané krizi už dlouhé měsíce by to jistě potřebovalo, čím spíše tím lépe . Jenže ostatní strany zejména ty bývalé vládní spolu s presidentkou Čaputovou dělaly vše proto aby volby oddálily co nejvíce. Otázka je proč asi ? Chtějí být u koryta co nejdéle nebo se bojí výsledku voleb ?
Richard Šebesta
16. května 2023 • 14:09
@Richard Šebesta Jen ještě dodám. Nenávist vůči Ficovi od našich
"jedině správných žurnalistů " a politiků je hlavně kvůli tomu, že on a jeho SMER sdílí zcela jinou koncepci konfliktu na Ukrajině. Chtěli by válku ukončit nějakým kompromisem protože podle nich tu válku nejde vyhrát a pouze se prodlužuje přičemž když bude válka dál pokračovat budou dál jen umírat vojáci i civilisté a stejně časem nějakým smírem skončí. Koncepce EU i NATO je ale zcela opačná válčit do skonání světa ať to stojí co to stojí bez ohledu na životy i materiální ztráty a další škody. Já si naivně myslel že žijeme v demokracii kde každý může mít svůj názor.Ale asi se vracíme do doby před 50. léty kdy panoval jen jeden jedině správný názor a basta.
Uživatel_5453358
16. května 2023 • 17:19
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
16. května 2023 • 17:48
@Uživatel_5453358 Uživatel my jsme si potykali ? Slušně chování ti nějak chybí že ? Ty jsi ten pravý demokrat jak za normalizace. Když má někdo jiný názor chováš se jako komouši.
Mimochodem já jen tlumočil názory Fica, když se ti to nelibí zajeď do Bratislavy a dej mu po hubě ! Co myslíš dáš to ? Nebo jsi jen zbabělý kecal ?