Komentáře

Zpět na článek

Dejme odborářům výběh pro dobytek

52 komentářů

return.bk
17. července 2011 • 10:01
Mají obavu,že se jim organizace rozpadnou,a oni přijdou o svá místa,a výhody. Prokázat své skutečné schopnosti na trhu práce Je jejich noční můra ! Účastníci protestů jsou většinou bývalý Sládkovci,komunisti a jiné vadné existence !
zerovan
15. července 2011 • 18:23
Lepe bych to nevystihl.
brmbrk
15. července 2011 • 15:23
Milí odboráři, za bolševika jste si kupovali lidi vánočními kolekcemi a rekreacemi a přitom jste lezli z řiti komunistům . Po listopadu pak přišly na malou chvíli časy, kdy jsme si někteří naivně mohli myslet, že odbory jsou tu hlavně od toho, aby pomáhaly slušným lidem při tvorbě kolektivních smluv a v pracovněprávních sporech. Většina slušnáých lidí ze stávkových výborů brzy po listopadu odešla, protože se už drali navrch zase bolševičtí bafuňáři. Kdybyste milí odboráři pro svoji činnost nepotřebovali peníze ze zákona placené odborům přes FKSP, nezajímalo by mne , co děláte . Jenže politikaření za podnikové peníze považuji je vlastně obcházení zákona o politických stranách. Takže milí odboráři, dali jste se na politiku a vaše spolupráce se všemi komanči a socany je dnes už každému nad slunce jasná. Dobré je na tom jen bto, že vaše manipulace se samostatnými lidmi je vyloučena, protože se vám věřit ani dobrý den.
Musí se s vámi ale žít, tak prosím jen o jedno. Když už milí odboráři politiku, nedkraďte peníze odjinud a hlavně- buďte při tom všem alespoň slušní, ona slušnost elektriku nežere!
betula
15. července 2011 • 13:27
Dobrý den,
po přečtení Vašeho výplodu mě napadá jediné.Nezdá se Vám výběh pro dobytek trošku fádní? Nechtěl by jste je, ty "hnusné křiklouny", nacpat do jedné velké obory? Pak by jste mohl sedět u vchodu a prodávat lovecké lístky těm, kterým jste se zavrtal až někam k esovité kličce. Pak by Vám bylo přátelsky potlapkáno rameno, protože jste se postaral o naprosto dokonalé sportovní vyžití naší vlády
ivanb
15. července 2011 • 14:19
A tohle je ještě veselejší, než ta zástupkyně jedné komunity za vámi Klementino Gottwaldová!
betula
15. července 2011 • 15:13
Jsem šťastná, že jsem Vás pobavila, hned se mi bude lépe spát ;-)
uz-stacilo
15. července 2011 • 12:44
To sem musím dát, to si také přečtěte:

http­://www­.vase­vec.cz­/vip-blogy/petr-dimun-petr-holec-smutny-guru-novinarske-spiny
hrabe.zeppelin
15. července 2011 • 13:19
No tak na stranky toho Paroubkova mafianského deníčku opravdu klikat nebudu. Ještě sem nalinkujte nějaké pěkné vyznaní o slušných lidech kmotra Bendy
uz-stacilo
15. července 2011 • 12:41
Nevím ani jak začít, protože to co jsem si od Vás v tomto Vašem výplodu přečetla, snad ani nemá komentář, který by se dal přečíst ! Bojkotujeme Vaše články a už od Vás nechceme nic číst. Jsme komunita, která díky spolupráci čítá tisíce členů a do konce prázdnin bude čítat o mnoho více. Všichni jsme četli to co jste zde uvedl. Je to hanebné, od Vás sprosté a svědčí to o Vás jako o člověku ! Kdo jste, že můžete soudit lidi, kteří přijdou a chtějí projevit nespokojenost ? Kdo jste, že se odvažujete soudit lidi, kteří z 90 % tuto vládu nechtějí ??? Uvědomujete si k jaké mase lidí mluvíte ??? Vy ještě budete ubírat dech těm, jež se stále snaží poukázat na dopady současných reforem ? Místo aby jste držel s obyčejným lidem, chováte se jako mocipán, který neví ! Jste podplacen, nebo si schválně kryjete oči ? Protože moc dobře víte, že lidé, ač nadávají jsou ještě velice slušní, pokud poukážeme na to, co už vše si od roku 89 nechali líbit !!! Dochází zde k postupné likvidaci občanů, ať to vezmeme z jakéhokoliv úhlu a Vy pane Holec soudíte ty, jež se nebojí a jdou do ulic povědět všem, co se tu děje.... Na to, aby se s panem Hegerem a dalšími jednalo na úrovni, na to už je pozdě. Nyní už vláda uslyší pouze to, co chce říct lid !!! Nyní budou poslouchat nás !!! My jsme Ti, jež jim dali hlas a oni nás zradili, my jsme Ti, pro koho tu jsou a tak nás teď budou poslouchat !!! Stydím se za občana této země, jakým jste VY !!! Velmi se stydím..... Přijďte 21.9. za mnou, za námi diskutovat, můžeme si to vyříkat z očí do očí, jestli přijmete mou výzvu. Pokud přijmete, ráda Vám napíši podrobné informace.
carlshowalterisdead
15. července 2011 • 12:52
Co vy vlastně vůbec chcete?V čem konkrétně vás vláda zradila?Co se vám nelíbí?Jak byste si představovali činnost vlády?
Ono to z těch odmítavých výkřiků a sprostých nadávek jaksi nejde poznat.