Prostor X

Zpět na článek

Komička Adéla Elbel otevřeně o smrti v rodině, podpoře očkování, víře v boha a cestě, kterou ušla

2 komentáře

Stellar Walker
Toto je moje svědectví o tom, jak jsem se konečně po více než dvou letech snahy o vstup, kdy jsem se podvodníci neustále snažili připojit, konečně připojil k Novému světovému řádu, k Iluminátům. Chtěl jsem se k Iluminátům připojit tak dlouho, ale podvodníci mi stále brali peníze, až do začátku tohoto roku, kdy jsem se online setkal s Lordem Felixem Morganem. Kontaktoval jsem ho a všechno mu vysvětlil. Doporučil mi registraci a já jsem zaplatil vysoký členský poplatek, abych mohl začít. Byl jsem přijat do Světového řádu a po přijetí jsem obdržel částku 1 000 000 dolarů. Jsem velmi šťastný! A slibuji, že budu šířit dobrou práci Lorda Felixe Morgana. Pokud máte zájem připojit se k Iluminátskému Novému světovému řádu ještě dnes, kontaktujte Lorda Felixe Morgana. Toto je vaše nejlepší šance získat členství v Iluminátech, po kterém jste vždy toužili. Kontaktujte Lorda Felixe Morgana e-mailem: Illu­mina­tiof­fici­al565@­gmail­.com nebo WhatsApp +447353027456
Stellar Walker
Dies ist mein Zeugnis darüber, wie ich endlich der Neuen Weltordnung, den Illuminaten, beigetreten bin, nachdem ich über zwei Jahre lang versucht hatte, Mitglied zu werden, aber Betrüger mir immer wieder mein Geld abnahmen. Ich wollte schon so lange den Illuminaten beitreten, aber Betrüger nahmen mir immer wieder mein Geld ab, bis ich Anfang des Jahres Lord Felix Morgan online traf. Ich kontaktierte ihn und erklärte ihm alles. Er empfahl mir, mich zu registrieren, und ich zahlte den hohen Mitgliedsbeitrag, um loszulegen. Ich wurde in die Weltordnung aufgenommen und erhielt bei meiner Aufnahme eine Million Dollar. Ich bin sehr glücklich! Und ich verspreche, die gute Arbeit von Lord Felix Morgan weiterzugeben. Wenn Sie Interesse haben, der Neuen Weltordnung der Illuminaten beizutreten, kontaktieren Sie Lord Felix Morgan noch heute. Dies ist Ihre beste Chance, die Illuminaten-Mitgliedschaft zu erhalten, die Sie sich immer gewünscht haben. Kontaktieren Sie Lord Felix Morgan per E-Mail: Illu­mina­tiof­fici­al565@­gmail­.com oder WhatsApp +447353027456