Život a styl

Zpět na článek

Býti náckem je těžký životní úděl. Velmi těžký

36 komentářů

rubydup
22. srpna 2011 • 23:09
Milý těžaří a jiní kteří si myslí, že podlézání Asii jim v budoucnu pomůže. Je fajn že se číňané se umí dobře zakopat, nebo Japonci byli na dobré úrovni. Ovšem než napíšete něco o kopírování bělochů a své članky uvedete tak že vyznívají jako kdyby jsme nic nedokázali . Zamysleme se kde nalezneme nejstarší stavby na světě v Evropě, kdo kraluje filosofii Evropa , matematika (geometrie) Evropa, západn/moderníí medicína se taky neříká pro nic za nic, Můžeme zabrousit i modernější historie např. fyzika kvantová, mechanická opět Evropa, první člověk ve vesmíru běloch, Největší ekonomická síla Evropa. A jako třešničku na dortu pro vás, nejrozšířenější náboženství světa křesťanství... Chtel bych taky dodat že pokud se podivate do Japonska nebo a hlavně do Číny uvídite, že je zde západní civilizace velmi dobře zakořeněna mnohem víc než ta východní u nás.

Musíte uznat, že tedy něco pravdy na tom, že západní civilizace je ta nejlepší přeci jen bude. A ještě něco k tomu že černochy vykořistujeme víte proč třeba v Jižní Africe žebraji jen u bělochu protože i když existuji bohati černoši co maji několik mercedesu jejich vychova je vede k tomu, že neesituje žadnej duvod se s nekym delit o sve bohatstvi
ivanb
15. července 2011 • 14:38
...jste přemejšlel nad touto hovadinou???
kecup1
13. července 2011 • 17:49
K čemu? Že je autor hysterickej anti-nácek neznamená, že tu svoji retardovanou nenávist vůči velmi malé a marginální skupince plešounů, musí ostatním předhazovat na tomto webu. Všechny tyto argumenty - jako třeba Lonsdale, šití TS v Turecku atd. byly už snad 100x napsány a publikovány jinde. Udělat z toho jakejsi kompilát, je teda fakt echt novinářská dřina. Pominuli nesmysly typu Landa a manželka Němka nebo Hardbass, o kterým i náckové (a JXD to ve svým článku zmiňuje) otevřeně přiznávají více méně to co jim autor předhazuje, tak se jedná o pořádnou snůšku kravin. To, že má autor komplex z nahnědlých mozků a plešatých hlav, je jeho problém, a když už se o nich teda rozhodne napsat článek ala okurková sezóna, tak by si měl aspoň něco zjistit a číst jejich weby. Jinak se pak nesmí divit, že je za hloupého a primitivního amatéra.
P.S: Podobně, jako se hroutí ideály náckům (ale oni se bohužel nehroutí), se dá namítnout, že se hroutí ideály utopických multikulturalistů.
P.S.2: Věta "Kdysi jsem byl se svým kamarádem, mimochodem pocházejícím z židovské rodiny, na pražském koncertě německé kapely Rammstein." je fakt něco
lspeedy
13. července 2011 • 12:37
že je těžkým údělem býti Poslušným multikulturním redaktorem a nevypadat jako hlupák... ;-)
ultrsvox
12. července 2011 • 17:34
Každý může mít svůj Magnum.
Ať si nácek nebo fracek, na každýho jinej klacek.
Po slupnuti zmrzliny opiš z "klacku" kód a vyhraj pěknou cenu.
http­://bi­tly.co­m/mag­numcz
nebo
http://goo.gl/Ekjrz
pavel07
12. července 2011 • 11:23
To vížejo, zkus tohle povyprávět třeba do Japonska, tahle kultura byla na velmi vysoké úrovni už v době, kdy árijští nadřazení běloši tesali do stěn jeskyní své představy o blesku a hromu. Bílá rasa je jedině agresívnější-v podstatě převzala a osvojila si výdobytky jiných v té době daleko vyspělejších kultur. Proč středověcí "bílí" panovníci zaměstnávali často arabské architekty, židovské účetní apod... Ber to jako krátkou bílou epizodu, evidentně se to na ten východ zase bude přesouvat.
samael
12. července 2011 • 10:47
Sionácek?To jsi vymyslel sám nebo jsi to vyčetl v nějakém článku statečné bojovnice proti sionismu Terezy Spencerové?
pepic
12. července 2011 • 08:47
Jen tak pro zajímavost, když už jsme u té historie. Hamburgery a taxametry (tj zařízení na počítání ujeté vzdálenosti a platby za taxi) vynalezli a užívali už ve starém Římě.
Poté co Řím začal uplatňovat multikulturní politiku a šel tím pádem do sraček, byl hamburger znovu objeven v Německu a taxametr do Prahy ještě vůbec nedorazil.
pepic
12. července 2011 • 08:41
Izrael bude trestať bojkot osád v Predjordánsku
JERUZALEM. Izraelský parlament dnes prijal kontroverzný zákon, ktorý bude trestať akéhokoľvek izraelského občana alebo organizáciu bojkotujúcu židovské osídlenie na okupovaných palestínskych územiach v Predjordánsku.
Skupiny na ochranu ľudských práv hovoria, že legislatíva potláča slobodu prejavu a obmedzuje izraelskú demokraciu.
Židovské osídlenie na týchto územiach je podľa medzinárodného práva považované za ilegálne, hoci Izrael to spochybňuje
Medzi nedávnymi iniciatívami, ktoré rozhnevali židovských osadníkov a ich vplyvných politických podporovateľov bola výzva izraelských vzdelancov a umelcov bojkotovať mesto Ariel na Západnom brehu. Podľa nového zákona podporovanie takéhoto bojkotu môže viesť k finančným pokutám, uviedla tlačová agentúra Reuters.

Dalo by se čekat že za článek jako je tento , by v Izraeli Reflex solil na pokutách...

A co se týká dvojice afrických útočníků Wilfried a Kweuke... Která "rasová "teorie zpochybňuje lepší osvalení černochů?????
zemekf
12. července 2011 • 05:09
No, myslím že JXD toto činí z čistého entuziasmu.
Pochybuju, že jde o práci napovel. To je totiš výhoda tvůrčí práce svobodomyslného člověka.
Svoboda je otázkou inteligence, ne peněz, ne postavení, ne vzdělání.
/je to blábol, ale můj/
fotozemek.cz