Život a styl

Zpět na článek

Býti náckem je těžký životní úděl. Velmi těžký

36 komentářů

ivanb
15. července 2011 • 14:38
...jste přemejšlel nad touto hovadinou???
kecup1
13. července 2011 • 17:49
K čemu? Že je autor hysterickej anti-nácek neznamená, že tu svoji retardovanou nenávist vůči velmi malé a marginální skupince plešounů, musí ostatním předhazovat na tomto webu. Všechny tyto argumenty - jako třeba Lonsdale, šití TS v Turecku atd. byly už snad 100x napsány a publikovány jinde. Udělat z toho jakejsi kompilát, je teda fakt echt novinářská dřina. Pominuli nesmysly typu Landa a manželka Němka nebo Hardbass, o kterým i náckové (a JXD to ve svým článku zmiňuje) otevřeně přiznávají více méně to co jim autor předhazuje, tak se jedná o pořádnou snůšku kravin. To, že má autor komplex z nahnědlých mozků a plešatých hlav, je jeho problém, a když už se o nich teda rozhodne napsat článek ala okurková sezóna, tak by si měl aspoň něco zjistit a číst jejich weby. Jinak se pak nesmí divit, že je za hloupého a primitivního amatéra.
P.S: Podobně, jako se hroutí ideály náckům (ale oni se bohužel nehroutí), se dá namítnout, že se hroutí ideály utopických multikulturalistů.
P.S.2: Věta "Kdysi jsem byl se svým kamarádem, mimochodem pocházejícím z židovské rodiny, na pražském koncertě německé kapely Rammstein." je fakt něco
lspeedy
13. července 2011 • 12:37
že je těžkým údělem býti Poslušným multikulturním redaktorem a nevypadat jako hlupák... ;-)
ultrsvox
12. července 2011 • 17:34
Každý může mít svůj Magnum.
Ať si nácek nebo fracek, na každýho jinej klacek.
Po slupnuti zmrzliny opiš z "klacku" kód a vyhraj pěknou cenu.
http­://bi­tly.co­m/mag­numcz
nebo
http://goo.gl/Ekjrz
pepic
12. července 2011 • 08:41
Izrael bude trestať bojkot osád v Predjordánsku
JERUZALEM. Izraelský parlament dnes prijal kontroverzný zákon, ktorý bude trestať akéhokoľvek izraelského občana alebo organizáciu bojkotujúcu židovské osídlenie na okupovaných palestínskych územiach v Predjordánsku.
Skupiny na ochranu ľudských práv hovoria, že legislatíva potláča slobodu prejavu a obmedzuje izraelskú demokraciu.
Židovské osídlenie na týchto územiach je podľa medzinárodného práva považované za ilegálne, hoci Izrael to spochybňuje
Medzi nedávnymi iniciatívami, ktoré rozhnevali židovských osadníkov a ich vplyvných politických podporovateľov bola výzva izraelských vzdelancov a umelcov bojkotovať mesto Ariel na Západnom brehu. Podľa nového zákona podporovanie takéhoto bojkotu môže viesť k finančným pokutám, uviedla tlačová agentúra Reuters.

Dalo by se čekat že za článek jako je tento , by v Izraeli Reflex solil na pokutách...

A co se týká dvojice afrických útočníků Wilfried a Kweuke... Která "rasová "teorie zpochybňuje lepší osvalení černochů?????
samael
12. července 2011 • 10:47
Sionácek?To jsi vymyslel sám nebo jsi to vyčetl v nějakém článku statečné bojovnice proti sionismu Terezy Spencerové?
zemekf
12. července 2011 • 04:59
Děkuju Reflexu za absenci cenzury, jen je nechte ,,mluvit,, ať se projeví, ať všeci vidí co je to za trdla.
Redakce, sice nejsu s váma kolikrát zajedno, ale tady před vámi smekám.
fotozemek.cz
jan77
11. července 2011 • 22:33
to je blbej clanek. cosi o oobleceni a jinych kravinach. samozrejme ze bila rasa je nadrazena vsem rasam ostatnim. staci se podivat vsude kolem. vse vynalezli a vyrobili belosi. ostatni jen parazituji kopiruji a migruji do bile evropy. i ty suroviny v ***o a arab zemich tezi belosi. moderni neonacismus bude oporou izraeli v jeho tazeni proti krivonosym saracenskym podlidim a jeho cilem bude vycistit ten negoroislamskej smrad v evrope navzdory vsem darmozroutum v tom nejbyrokratictejsim a nejzbytecnejsim aparatu pod sluncem-eu.
von.rammstein
11. července 2011 • 23:03
a co asiati?
el.mimo
11. července 2011 • 23:45
LOL! "Vsechno vynalezli bělosi."
Vy jste případ. VSECHNO, od čeho se odvíjí naše civilisace, vymysleli nebo vynalezli Číňané v době, kdy v Evropě tlupy běhaly po stepích. Třeba ten těžební průmysl... už před 2200 lety Číňané těžili sůl (používali ji už tehdy k úpravě jídel) a běžně se dostávali do hloubek 100m. V 7. století už uměli těžit i v hloubkách 500m. První běloši stejně hluboký důl zprovoznili až v 19. století, jenže tehdy už Číňané experimentovali s kilometrovou hloubkou. Zatímco běloši objevili ropu sotva dvě století zpátky, Číňaně ji těžili před dvěma tisíciletími a stejně tak zemní plyn. A tak by se dalo pokračovat v téměř všech vědních oborech, vy bílej vynálezče. běloši stejně hluboký důl zprovoznili až v 19. století, jenže tehdy už Číňané experimentovali s kilometrovou hloubkou. Zatímco běloši objevili ropu sotva dvě století zpátky, Číňaně ji těžili před dvěma tisíciletími a stejně tak zemní plyn. A tak by se dalo pokračovat v téměř všech vědních oborech, vy bílej vynálezče.