Život a styl

Zpět na článek

Zoufalý muž se ptá: Proč ode mě všechny ženy utíkají?

7 komentářů

kokoska007
13. července 2011 • 14:17
Také jsem zažila něco podobného. Vztah s pánem, který si neustále stěžoval, že od něho ženy prchají poté co ho využily. Šlo o člověka v poměrně vysokém postavení, dohodil mi ho přítel, prý on chudák nemá štěstí na ženy, bylo mi to divné, proč od něhop všechny utekly, až jsem pak pochopila proč. Gauner, jednou nohou v kriminále, slaboch skrývající se pod potetovanou muskulaturou a siláckými řečmi, narcis, který mě využíval, týral psychicky a zneužíval hmotně. ***ř, který mě potřeboval jen když si potřeboval poplakat a postěžovat. asi si mě pletl s matkou. Jakživ mi ani nepopřál k narozeninám, věděl o mě, jen když se mu to hodilo. Bral si ode mě dárky, byť věděl, že mám plat téměř minimální, když slavil kulaté narozeniny, slavil to s kdekým, já jsem se zúčastnit nesměla. Nebyla jsem asi pro jeho kolegy dost nóbl, ale brerčet ke mě chodil. Stejn ějako ke mě se choval ke všem lidem kolem. Dělil je na ty, co nepotřebuje, protože nemají dost titulů a peněz, těm vysoce postaveným podlézal a téměř jim pucoval boty. tahal se s ***mi a bohatými dámičkami. Z jednoho vysokého postu ho vyhodili, protože zkresloval výsledky své práce a lhal. Vyběhal si nové luxusní místo, odkud vyletěl po čase znova. Věčně byl bez peněz, věčně si od někoho půjčoval. Měl dluhů kam se podíval, ono tahjat se s bohatými papaláši něco stojí, restaurace, bary, noční kluby, superauto aby udělal dojem, kožené hadry...Spasila jsem se útěkem po dvou a půl letech, jinak by mě utýral, škemral a prosil, že mě potřebuje, zřejmě na to, abych mu zvyšovala sebevědomí. Teď chápu proč od něho ženy houfně prchaly, nebudete náhodou něco podobného, pane ublížený?
darda
10. července 2011 • 07:12
Zato mám v rukávu průpovídku jejíž autorem nejsem. Žena, která vás zná a přesto s vámi zůstává je dobrá. Ta která zdrhne za nic nestojí a tak není čeho litovat.
pavel1943
7. července 2011 • 09:22
tato možnost má několik variant,ale nesmíte šetřit ani sebe ani svoje ego,moře může být spravedlivé i pro vás Aleši,ale i provaz ten je jistej!
squirrelsam
6. července 2011 • 19:50
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
velkyvezir
6. července 2011 • 12:09
Sem napište váš vzkaz! přestaň se chovat jako ženská a ženský od tebe přestanou utíkat
von.rammstein
6. července 2011 • 19:11
to je dobrá rada.
ultimathule
6. července 2011 • 19:52
Oběs se. To je mnohem lepší rada.