Zprávy

Zpět na článek

Mesiáš Fejk

13 komentářů

damasek
4. července 2011 • 08:44
Navrhuji přidat Fejka mezi opice, kde by se ztratil a nechal ho platit krmení.
regiiina
4. července 2011 • 00:58
když na základě nepravdivých lží špinili a pak věšeli poctivý lidi... tak hloupý, agresivní a zaujatý blábol pro hospodské žvanili jsem dlouho nečetla. Pro redakci REFLEXU - stáváte se horší než bulvár!
trent
13. července 2011 • 16:10
S tím souhlasím. Za toto by se v Rudém právu opravdu stydět nemuseli. Možná to měl být pamflet pro spřátelený Blesk a v redakčním systému to skočilo omylem sem.
placirkabodlo
3. července 2011 • 18:54
to vi kazde male dite,
jo na zeleznici dejou se veci, rozkradaji to tam jako vsude svarni mladenci.
chaaa cha

sendymane, proc jsi volil VV, to uz ti ODS lezela v zaludku?
chaaa cha
karel1313
3. července 2011 • 12:14
navíc se mi líbí jak všichni zloději křičí "chyťte zloděje". Dokonce i pan čistý a úctyhodný ministr financí vyzývá Fejka aby vrátil svůj zlatý padák. Proč by to dělal? Vzdávají se něčeho politici po svých aférách? A to svými chybami připravili stát v minulosti o neskonale více nž jsou Fejkovi směšné 2,5 miliony korun Státní podniky, nejen České dráhy, ale i Česká pošta a další mají desítky takových postů s horentními platy a zlatými padáky. Nechte proto Fejka a snažte se změnit systém. Jenže to se Vám stejně nepodaří ... Naivně jsem se domníval, že po posledních volbách přijde opravdová vůle rozbít korupci. Omyl. Přidáme na daních, oni to ovčani (občany již dávno nejsme) zaplatí a nám by ty peníze bokem sakramentsky chyběli. Velmi mě proto udivuje, když se podívám kolem sebe, že jsou media schopna se pomalu měsíc babrat v tak směšné kauze jako je zlatý padák Petra Fejka.
trent
3. července 2011 • 11:27
Teď nevím, jestli jsem nepochopil autorčin ostrvtip, nebo autorka napochopila situaci.
Pan Fejk přijal pracovní nabídku za daných podmínek. Je tak moc nemorální, že ji přijal? Pokud ano, je to skutečně problém Fejka, nebo jen závist a neskrytý třídní boj, který zde media poslední dobou značně rozjíždějí. Pokud si budu hledat práci, budu osloven či si najdu možné zaměstnavatele, tak si pochopitelně vyberu tu, pro mě, nejvýhodnější alternativu. Nebo jsem s panem Fejkem jediný? Nebo čím se vlastně tak provinil? Že se nechal zaměstnat státním podnikem? Jestli toto je zločin, stejní zločinci jsou učitelé, úředníci a dokonce i politici. Ale strefování do těch nás již omrzelo, že?
Také píšete do novin zdarma? Z dobré vůle a mesiášství chcete nás, "hloupé", "objektivně" informovat? Pokud ano, jistě máte jiné zaměstnání, které neděláte jen pro dobré oči nadřízených.
S vědomím toho, že se reakce autorky nedočkám(zde panuje stejná stejná nadřazenost a pohrdání, jako u tolik milovaných politiků), bych napsal jen jedno. Jestli chcete někoho pranýřovat, tak vedení českých drah a jejich personality, že byli schopni s takovou nabídkou vůbec přijít.
Jirka1313
9. července 2011 • 21:00
Jenže ono je to takové celé nechutné. Ombudsman českých drah. Za ranec. Za čtvrtku měsíčně. A koloťukové nemají co žrát. Já vím, že neměl šanci za tak krátkou dobu něco udělat, ale stejně. Tam má být oddělení (a taky tam je) pro styk s veřejností, kde si budou na pytlík od cukru zapisovat co lidi se*e a pak to pošlou o patro výš. A dělají přesně to, co by dělal pan Fejk. Zlatý padák ať si nechá, je to ve smlouvě. A ať to strhnou tomu, kdo tu smlouvu podepsal. Toť vše.
trent
13. července 2011 • 16:08
Nechutné se to zdát může, ale je to jen věc v managmentu ČD. Není to vina Fejka. Já být na Jeho míst+, na nabídku bych také kývl. Ale dle ohlasů internetových tlučhubů, bych byl asi jediný. Nebo jsem alespoň v té menšině, která mimo jiné preferuje i osobní profit. Ostatní by čestně odmítli.
Jirka1313
13. července 2011 • 16:13
Pendrek! Kejvli by na to všichni. Ale to neznamená, že by to bylo míň nechutný. Na ty hrátky v ČD přidáváme 7 miliard ročně a pořád je to málo. A ty hajzly jsou špinavý pořád. Takže se nedivte, že lidi mají rudý hadr před očima.
puck
3. července 2011 • 01:15
je poste nepostradatelny. Jeho pratelstvi s vlivnymi politiky nese ovoce. Nejprve prekvapive ziska post reditele ZOO, bez jakekoliv odbornosti, pak dostane dotaci buhvikoli milionu na jeho obnovu, pak neuspesne zkusi reditelovat na ceskem stredisku v N.Y. a to jen jeden rok. To ted trumfl 4 mesici jako ombudsman v doprave. Jako stredoskolsky ucitel se v tom prekvapive umi pohybovat. Kdo umi, umi