Historie
Když soudruzi popravují soudruhy: Manželka Rudolfa Slánského se o popravě dozvěděla z balicího papíru
4 komentáře
rita
4
Na tomto všem se podílela rodina současného rádobypremiera se slovensko uherským původem.Je mi do pláče,že kvůli plným hrncům vyměnili voliči ANOistů vlastní pohodlí a plné hrnce ,včetně slibů,které se nikdy neuskuteční,za svobodu,ke které jsme se díky studentům v r.1989,tak těžce vraceli.Demokracie díky oligarchům z ANO a jejich poslušným přisluhovačům,jde pomalu,ale jistě do kytek a navíc ještě celá ČR spěje k bankrotu,v jakém se ocitlo před časem Řecko.A našim dětem a vnoučatům zůstanouz akorát oči pro pláč nad rozkradenou zemí.Hlavně ,aby se udělalo všechno,včetně změněných zákonů pro to,aby se mohly sypat miliardové dotace slovenskému ,soudně potvrzenému stbákovi a soudružce s maďarským původem(T.Bartha),která si ho vodí jako loutku a v tichosti pilně pracuje na likvidaci všeho,co jsme se 30 roků snažili budovat.A voliči ANOistů,kteří horko těžko zvládli dokončit 8 tříd ZŠ zaslepeně jásají v důvěře v tohoto oligarchu,který ani neumí česky .Celé to začal to V.Klaus a M.Zeman podporovaní z Ruska a tenhle rádoby podnikatel,který s pomocí M.Zemana a špinavých peněz,ke kterým mu M.Zeman pomohl,usilovně pracuje na tom,aby z celé ČR byla součást Agrofertu a ČR se pak bude jmenovat Babišistán......
Přejít do diskuze
Jedna bolševická zrůda zavraždila jinou bolševickou zrůdu při boji o moc. Nic nenormálního.
S komunismem jsou spojené nenávist, násilí a afinita k Rusku/SSSR. Tyto atributy komunismu přidali k Marxově utopii Lenin a Stalin a změnili ji tak v nástroj ruského imperializmu. Pochopil jsem to, když jsem jako všichni vysokoškolští učitelé v té době musel absolvovat VUML. Neustále se opakovaly mantry o zostřování třídního boje a postupném zániku národů (transformace do národa ruského).