Život a styl

Zpět na článek

Manžel u porodu: Bude se mnou pak chtít ještě někdy sex?

9 komentářů

squirrelsam
6. července 2011 • 20:31
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
tritecky
4. července 2011 • 18:48
že po porodu bude mít chuť na sex manžel, ale ona ne.
nebyla by první ani poslední.
MildaX
3. července 2011 • 23:04
No když manžel zvažuje, tak ať si zvažuje.... a až dozvažuje, tak se zeptá manželky jestli taky zvažovala... a když oběma vyjde "Ano, chci!" Tak to je ta jediná ideální shoda a chvíle pro muže u porodu.
Obava z toho, že manžela přejde chuť na sex, má být součástí manželova (ne manželky) zvažování a věřím, že chlapa který u porodu opravdu být chce tohle ani nenapadne
Jarabak
3. července 2011 • 21:55
No já u porodu byl a vlivem nedostatku personálu jsem viděl víc, než bylo plánováno. Respektive všechno, prootže jsem stál u nohou (u jedné nohy). Neděje se tam nc, co by se nedalo čekat, tudíž není důvod být překvapen nebo vyveden z míry. Ano, leze odtamtud něco velkého, co jako díte začne vypadat až ve chvíli, kdy je vidět půlka těla. Roztahování je to bizarní, ale ta věc je na to stavěná, takže se prostě roztáhne. Spíš než o ženu, jsem měl strach o dítě, aby ho ztuha se roztahující vstup do vaginy nerozmačkal nebo neuškrtil. No a pak najednou "blop" a je to venku. Není důvod z toho omdlévat nebo nechtít sex. Slyšel jsem také, že to některé pány natolik šokuje, že omdlí, ale nechápu tedy, co potom čekali, že tam uvidí. Takže pánové, když si představíte, že odtamtud poleze něco, co je tlustší, než vaše zaťatá pěst, tak je vám jasné, co uvidíte (nebo spíš ani neuvidíte, protože běžně prý manžel sedí u hlavy rodičky) a můžete se bez rizika rozhodnout, zda jít nebo ne. Je pravda, že pohled na to, jak nůžkami nastřihávají poševní vstup, není zrovna příjemný. Ale myslím, že horší to bude pro tu ženu
Jarabak
3. července 2011 • 21:59
Jinak moje pozitivní zkušenost nic nemění na mém názoru, že manžel u porodu je módní blbost a zbytečnost pro znuděné paničky, co už neví, co by. Nicméně, není to nic, co by se nedalo zvládnout levou zadní.
baruska.sos
3. července 2011 • 10:30
Narozdíl od radících mám za sebou dva porody. U obou byl otec dítěte. Já to chtěla a on nic nanamítal. Nevím jak to chodí v jiných nemocnicích, ale v našem případě seděl manžel vedle mě (u hlavy), rozhodně ne tak aby koukal přímo do rozhroku. Porod sledoval ze stejné perspektivi jako já, takže byl ušetřen toho co popisuje Alex. Viděl jak se jeho dítě poprvé nadechlo a také byl první, kdo jej (mimo porodní asistentky) držel v náručí. Byl fascinován (na mým rozkrokem, ale zázrakem zrození člověka). Při druhém porodu už jsme se o tom ani předem nebyvili, bylo to automatické, on chtěl být u toho a já chtěla, aby byl vedle mě. Stejné zážitky mají i jeho kamarádi, se kterými jsme se o tom bavili. Možná by ke spokojenosti obou stačilo zařídit si, aby manžel seděl u vaší hlavy a ne u rozkroku (pokud to tak vůbec někde chodí). A co se týče sexuality, ta teda rozhodně nijak neutrpěla.
juraobava
29. června 2011 • 18:25
Mooc se mi líbí že bezdětná paní ví, jak radit ohledně poroduAle proč ne?Máme i ufology...
ivanb
29. června 2011 • 13:37
...co si asi myslíte, že děláte? Normální lidé si dokáží svůj život vést sami, bez spasitelných rad dvou ......! A jestli někdo uvažuje, zda být u porodu, či ne, tak ať si zajde do kravína a uvidí vše v přímém přenose a ještě pětkrát zvětšeno!
katango
29. června 2011 • 11:33
Pokud manžela napadlo, že bude u porodu a nutí k tomu i manželku, není o čem spekulovat a manželka se NEMÁ CO přemáhat či se nechat přesvědčovat. Ona nechce nebo váhá a tak tam manžel nemá co dělat!!! Musí to být svobodně učiněné rozhodnutí obou. Souhlasím s Alex Doležalovou. MMch dřív taky normální muži k porodům nechodili, akorát tuším Ludvík XV se rajcoval pohledem na genitálie rodící madam Pompadour, takže vymyslel porodní lůžko, aby u toho moh sedět. Od tý doby musej rodičky tlačit dítě do kopce, než vyleze ven.