Komentáře

Zpět na článek

Petr Fejk se zlatým padákem: Sám sobě katem

22 komentářů

squirrelsam
6. července 2011 • 20:05
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
ivanb
30. června 2011 • 15:03
...nebo jak se ten křáp jmenuje mě vůbec nezajímá. To, že jsme závistiví pitomci vím už padesát let a popravdě, kdo z nás, tedy kdyby nás vůbec někdo chtěl, by odmítnul takovouto smlouvu?
Palopetro
29. června 2011 • 11:17
diskutujících,kteří Fejka nazývají zlodějem,dostal podobnou finanční nabídku a on ji odmítl,tak ať hodí kamenem.Jinak jsou to pouze závistivé žvásty.Stejně jako celý tento reflexní článek.Chyba přece není ve Fejkovi,ale v systému ČD,který vykazuje mizerný zisk a přesto buduje nesmyslné pozice obhájců práv cestujících.Do vlaku aby se jeden bál nastoupit.
limak007
29. června 2011 • 11:25
"Chyba přece není ve Fejkovi,ale v systému ČD..."
Chyba není, dle mého, v systému ČD, ale v systému jako takovém. Na Islandu, ve Španělsku i v Itálii už na to lidé přicházejí.
pavel07
29. června 2011 • 11:55
No jako skoro ve všem, chyby bývá většinou na obou stranách. Jak bych se zachoval já, to vskutku nevím, ale upozorňovat na nějaký obecný princip můžu i tak. Tedy zopakuji: Fejk dobrovolně podepsal ***.s.k.o.u. smluvu, o který věděl, že je proti dobrým mravům-v období krize, šetření apod a to vše ve státním podniku ve ztrátě, který je dotován a vůbec celkově placen z kapes veřejnosti, thats all. To až tak není úplně pouze věcí zaměstnavatele, to jen v případě, že jde o soukromou firmu. Konkurenční dodatek ke smlouvě je v tomto případě jen ***.s.k.é formální využití nějaké možnosti, která se ale zcela míjí v tomto případě s podstatou. Takové doložky mají samozřejmě zcela opodstatněnou funkci v případě, že se dotyčný podílý například na nějakém hitech vývoji, který stojí miliardy peněz a spoustu zcela unikátních znalostí-tam pak rozumím tomu, že firma se takto jistí-ale v případě ČD a náplně práce Fejka-služby zákazníkům? Hahahahahahaha-jaký unikátní a nedostižný produkt co se týká služeb ČD nabízí, aby byla ve své podstatě naplněna nutnost dávat Fejkovy ty miliony? Vždyt je to naopak, ČD by měly samy vyzvídat u konkurence, jak se starat o zákazníky, je to fuj!
limak007
29. června 2011 • 13:00
Nemá smysl vědátorsky rozebírat, že ČD nemá na mytí záchodků v důsledku ... Toto všechno je v důsledku špatného celosvětového systému, který podporuje darebáky, korupčníky, zloděje a podvodníky.
pavel07
29. června 2011 • 14:07
Žádný celosvětový systém někým dosazený není, jsou jen konkrétní rozhodnutí konkrétních lidí-a z toho se ex-post pak ten systém skládá-tudíž systém je jen takový, jací jsou lidé v něm. Kradlo se za komunistů, protože komunistický systém k tomu ty lidi vychovával, no a teď se krade dál-pokračuje jen to, na co jsme si za těch 40 let zvykli-ňák to všecko "vošéfovat", brnknout známýmu, na pravidla se v.y.s.r.at...
placirkabodlo
29. června 2011 • 09:07
jak fejk obhajoval "pujcku" standy grosse od strejdy, tak musi pochopit, ze to je takova jedna velka zlodejska rodina. kam se na ne hrabou cikani proboha. zlati cikani!
muhlhaus
29. června 2011 • 07:43
je zřejmě přesvědčen, že by se mu měli všichni nadosmrti klanět a zasypávat ho miliony. Jinak si to neumím vysvětlit. Taková ztráta soudnosti se jen tak nevidí.
HerculePoirot
28. června 2011 • 23:26
Pane Holče, předpokládejme, že za Vámi přijde pan Bárta (nebo Žaluda, to je jedno) s nabídkou podobné práce za podobný plat. Opravdu byste ji odmítl? Nedokážu tomu uvěřit. Petra Fejka jste nazval zlodějem, já Vás zase závistivým pokrytcem.