Zprávy

Zpět na článek

Byl globální podfuk „Kosmonaut Gagarin“ naplánován v USA?

25 komentářů

alfy
2. července 2011 • 20:26
Je zajímavé, kolik let od Gagarinova letu uplynulo a kolik je vzlášť u nás zamindrákovaných tupců, kteří nedokážou přijmout prostý fakt, že první ve vesmíru byli Rusové. Vymýšlejí stále nové a nové ubohé zhovadilosti , jako je tato výše uvedená...Jsou spíše k politování než k smíchu
okuk
1. července 2011 • 19:41
Tak tomu my komunisti nevěříme. Ale to, že přistání Američanů na Měsíci bylo pořízeno v Hollywoodu, o tom jsme přesvědčeni.
sendyman
2. července 2011 • 13:32
Vy komunisti taky věříte všemu!
Žádnej Hollywood! Každej soudnej přece ví, že přistání točili v opuštěným hangáru v nevadský poušti!
rob.spis
30. června 2011 • 02:36
...ale chybí mi tam vysvětlení kdo a proč Gagarina sejmul. Chci to vědět, abych mohl klidně spát s vědomím, že jsou lidé, kteří se nebojí té bolševické sebranky.
placirkabodlo
29. června 2011 • 21:25
a atak rude nevzdelane chatry je toho jasnym a nezvratnym dukazem!
arive
vornoff
29. června 2011 • 10:25
Také jsem dostal dopis od mého amerického přítele, který pracuje v CIA. Tajně mi řekl, že Jan Berwid-Buquoy má mozek velikosti hrášku, ale schatyu, ruština je tak mnoho úspěchů ve vesmíru, jako je Lunokhods, první sondy k Marsu a Venuši, kosmické stanice a mnoho dalších,že nikdo tento podivín vážně.
vornoff
29. června 2011 • 10:06
I've also received a letter from my American friend who works in the CIA. He secretly told me that Jan Berwid-Buquoy has a pea-size brain but fortunately Russians have so many achievements in space explorations like Lunokhods, first probes to Mars, and Venus, space stations and many other firsts that nobody with more sizable brains can take this freak seriously.
emeritnisamec
29. června 2011 • 09:03
Vždyť je tolik opravdových dosud nevyřešených záhad.Pokládal jsem vás za schopného se tím zabývat.Teď mám dojem že se vaše psychika hroutí a že už si od vás žádnou opravdovou záhadu "nevychutnám".Třeba je to úděl odhalovačů záhad že končí psychiatrickou diagnozou.
fakov
28. června 2011 • 08:12
Opravdu je mi záhadou, proč se na stránkách Reflexu stále objevují výplody tohoto grafomana. Nechce se pan Bervida zabývat v důchodu něčím jiným než psaním?
johannes
27. června 2011 • 20:11
Autor článku trpí paranoidní schizofrenií, v kombinaci s počátečním stádiem Alzeimrovy choroby. A když k tomu ještě připočteme šlechtickou degeneraci a demenci, je diagnóza jasná.
Ale třeba nás příště překvapí. Co když se dozví něco zajímavého od Napoleona z vedlejšího pokoje