Seroš X

Zpět na článek

Výborný seriál ČT Pět let: Znásilnil mě a nemůžu se přes to dostat. Chtěla bych to vrátit

2 komentářů

Soňa Benešová
12. června 2023 • 08:16
Já jsem jim nerozuměla!!! Drmolili, polykali slova, štěky na půl huby. Medik mluvil jako fotbalista. Po pár minutách filmu sex, jak jinak v českém filmu, asi aby udržel u televize starší pány. Sledovala jsem to minut, takže nevím, jestli došlo i na slovenštinu, případně jiný jazyk, překládaný pomocí titulků, což je další nešvar a stupidita českého filmu.
Pavel Maleček
11. června 2023 • 10:56
Coby umělecké dílo, byť dle mě v uvozovkách, coby ne. Ovšem to by z toho neměla doslova bučet ideologická masírka dle not neomarx-progresivismu, s jeho nejen gender, ale i multikulti, LGBT+ či eko-klima třeštěním. To za fikaně falešného pokřiku o nutnosti vylepšování staré, všemi špatnostmi prolezlé demokracie liberelizací, s její povinnou rovností a dobrem pro všechny. Když skutečným cílem je demokracii umořit a nastolit socialistickou totalitu.

Takže spíš než umělecké dílo, návod pro gender progresivisty, jak zatočit s každým, kdo se proviní proti jejich povinným ideálům.

Když těm, nejen v oblasti genderu nedochází, že jsou užitečnými idioty mocenských sil (korporát socialistů a velkobznysu), kterým demokracie brání v kumulaci moci a majetku ala Čína. Když právě všemožní progresivisté budou prvními obětmi i díky nim prosazené socialistické totality. A bohužel nejen oni. Nejen sobě, ale i svým vrstevníkům, starším a rodinám životy zničí. V tom následovníci komoušských svazáků či nacistických hitlerjugend.