Fotogalerie

Zpět na článek

Ikonické scény sexy krásek 70. let: Divoký sex nejkrásnějších hereček Evropy pořádně potrápil kritiky

5 komentářů

Vera Diblikova
26. dubna 2024 • 11:25
Zažila jsem zlatá šedesátá, bylo to velice osvobozující. U nás nebyly drogy tak snadno dostupné, ale taky nebyla moc antikoncepce. Vůbec nechápu, kde se bere dnešní puritánství a na druhé straně "celebrity" okolo 50, které se nevyfotí bez nějakého vyčuhujícího hambatého kousku těla. Těch xy pohlaví v době, kdy je problém oslovit holku a pozvat ji na rande, bude asi zástupný problém. Bohužel, xy - 1 pohlaví nové daňové poplatníky nevytvoří a je zbytečné z budoucí nerovnováhy obviňovat důchodce, kteří nestačí žasnout, kam jsme se to dostali. Fakt za to můžem?
malylibor
26. dubna 2024 • 13:18
@Vera Diblikova Položím vám řečnickou otázku - kdopak ty dnešní mladé, které naše generace s takovou oblibou kritizuje, (ne)vychoval? Nečekám, že na ni odpovíte. Ale zkuste se nad ní zamyslet.
Vera Diblikova
26. dubna 2024 • 15:07
@malylibor Vzhledem k tomu, že jsem byla mladá v 60., se mě tahle vaše otázka tak úplně netýká. Moji synové jsou kolem 50 a stihli ještě být v době, kdy bylo in být racionální a budovat. Vnoučata jsou na gymplu, resp. na základce, tak doufám, že se tenhle nesmyslný trend změní, než na něj stačí najet. Vzhledem k tomu, že tenhle rozklad hodnot je v celém euroamerickém prostoru, nejsem si jistá, že za to tak úplně lze vinit jen české rodiče.
Saša Krach
1. září 2023 • 19:01
Já tomu nerozumím...A tím pádem ani panu prezi­dento­vi..­.Chá­pu jeho obavy ,,,,nechtít být spojován s nepopulární vládou. V porovnání s ostatními prezidenty nové éry,,,,jako generál má nejmenší odvahu konat...,a pokud mám pocit říci ne...Tak řeknu ne a jdu do boje....Dvojí hra přináší často dohru...😭
Pavel Prokop
8. září 2023 • 17:15
@Saša Krach eh? Vy budete asi hodně mimo co? 🤔