Zprávy

Zpět na článek

JXD: Jak jsem zablokoval odboráře

136 komentářů

tomber
0
23. června 2011 • 16:06
Začni být už užitečný, moulo pomalovaný
germi
0
20. června 2011 • 07:33
Ty už nevíš co udělat, aby ses těm u korejtka zalíbil co? Asi jsi nepochopil rozdíl mezi individualistou jako jsi ty a týmovou prací. Tak se zkus dostat mezi ty vepříky ke korejtkům a pak můžeš plivat na ostatní v týmu.
kkk999
0
16. června 2011 • 06:52
Jak lze vyčíslit cenu předčasně zmařeného lidského života? Jak se vyčíslí cenu psychické a materiální újmy rodiny a dětí předčasně zemřelého kuřáka? A to nemluvím o finančních dopadech na celou společnost. Jediný stent do srdečních cév stojí až 150.000 korun, jediná operace plic stojí bez následné terapie až 200.000 korun. Nemluvě o tom, kolik se vyplácí na nemocenských dávkách pro nemocné např. kuřáckou bronchitidou a těch nemocí, které jsou v přímé příčinné souvislosti s kouřením je mnohem víc, než ty dvě, které jsem tu už jmenoval. A to nemluvím o tom, že kuřáci svým sobectvím a bezohledností ohrožují své okolí, které mnohdy, ať chce nebo nechce, vlastně pasivně přijímá do sebe škodliviny, kterým by se jinak zcela určitě vyhnulo.
sjanborn
0
15. června 2011 • 23:41
a demonstrovat by o chtělo spíš před vládnou a hodit Kalouska do Vltavy...prvně sodbory souhlasim a tahle vláda co provádí pod slovem reforma by si mnohem spíše zasloužila Vaši aktivitu než odboráři,ale Vy to holt asi pořád nevidíte.
kkk999
0
15. června 2011 • 22:45
Čím dál tím jasněji se prokazuje, že příliš solidarity škodí. Jednoznačně je nutné zavést každému osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý nesl důsledky své péče nebo i nepéče o vlastní zdraví SÁM NA SOBĚ!!! Jinak se totiž bude pořád dokola rozebírat, co je škodlivější, jestli vepřové na talíři nebo marihuana. Bereš drogy, kouříš, chlastáš? Riskuješ zdraví a život při rizikových adrenalinových sportech? Nerespektuješ např. v horách pokyny HS a musí pro tebe letět vrtulník? Nerespektuješ rady lékařů, nedodržuješ jejich pokyny a v důsledku toho dojde ke zhoršení tvého zdraví? PLAŤ...ALE ZE SVÉHO, NE Z PENĚZ VŠECH!!! JENOM IDIOT SE MŮŽE OHRAZOVAT, ŽE NAPŘ. HULENÍ NEBO KOUŘENÍ JE JEHO VĚC!!! JENOM IDIOT SI VĚDOMĚ A ÚMYSLNĚ NIČÍ ZDRAVÍ, JENOM VYSOCE SOBECKÝ A BEZOHLEDNÝ DAREBÁK NIČÍ ZDRAVÍ NĚKOMU JINÉMU!!!
elii
0
15. června 2011 • 23:23
Osobni účty ve zdravotnictví jsou určitě zajímavý nápad, mně osobně se taky líbí, ale při úvahách, jak by fungoval takový osobní účet v praxi,si myslím, že to není dobrý krok. 1) jen zavedení účtů a vytvoření jejich systému by stálo nehoráznou částku 2) Myslíte si, že silný kuřák by během "zavádění" svého účtu přizal, že kouří, když by věděl, co bude násloedovat? a kdyby přiznal, přiznal by kolik? A to samé s alkoholem a marihuanou. A jak byste to těm lidem chtěli dokázet? najímat soukromé detektivy, kteří by jim během dne počítali cigarety? Zkuste se nad tím zamyslet!!
el.mimo
0
15. června 2011 • 23:48
Kuřáci a konsumenti alkoholu mají již předplaceno. Formou spotřební daně už teď dotují ostatní. Výběr 80mld., výdaje ve zdravotnictví na léčbu spojenou s kouřením 6mld. U alkoholu jsou ta čísla ve stejném duchu.
Navíc nelze vyžadovat zároveň solidaritu a osobní účet. Přeneseno do sociální oblasti, jsme teď my ti zodpovědní a třeba s cikány solidární. Zdá se Vám, že to funguje?
kkk999
0
16. června 2011 • 06:34
No to tedy rozhodně nemají, vy počítáte pouze částku na léčení a nikoliv i ty další částky, které jsou s tím spojené, to znamená na výplaty důchodů, ztráty spojené s pracovní neschopností, atd...musíte počítat všecko a ne jenom to, co vám vyhovuje...nehledě na to, že hodnotu předčasně zmařeného lidského života nelze vůbec vyjádřit v penězích...
kkk999
0
16. června 2011 • 07:01
Netahejte sem Romy. Je to přesně tak, jak jsem to tady už psal. naše zákony platí jen někdy a pro někoho, podle situace, jak se to kdy právě vládnoucí garnituře hodí. Mně je zcela jedno, kdo je nebo není Rom, mně vadí to, že např. ze svých dost vysokých daní sponzoruju léčbu hlupáků, kteří si svoje zdraví vědomě a úmyslně zničili, vadí mi, že vlastně všichni sponzorujeme výplaty sociálních dávek těm, kteří si pro ně jezdí v mercedesu a ověšení zlatými řetězy a jejichž zájem pracovat je v hlubokém mínusu...a z tohoto stavu obviňuju jednoznačně právě politické strany, jejichž jediným zájmem je, aby se udržely u koryt a co bude po nich je jim naprosto lhostejné.
kkk999
0
16. června 2011 • 06:31
Velmi jednoduchým testem, který zná i velmi průměrný chemik, nade vši pochybnost prokážu, že jste kuřák...stejně alkoholismus a marihuanu lze snadno zdokumentovat a prokázat, k tomu není třeba žádné detektivy. Zavedení systému by možná něco stálo, ale rozhodně by to nebyla nehorázná částka, protože tyto účty by de facto zavedla pojišťovna a bylo by to v jejím zájmu, takže si pište, že by si to taky pohlídala.