Komentáře

Zpět na článek

Zrušení stávky soudem byla chyba, do budoucna to zhorší i politickou situaci

42 komentářů

kkk999
14. června 2011 • 22:10
Kam se podívám, všude kvete jen bratříčkování, když se podívám do vlády, ať už do současné nebo do těch minulých, je to JEDEN VĚTŠÍ DAREBÁK, ZLODĚJ A V NĚKTERÝCH PŘÍPADECH KDOVÍ, JESTLI NE SPOLUVINÍK VRAŽDY!!! Dokud v naší krásné zemi nebudou jednotlivé resorty řídit lidé, kteří nejsou vázáni na žádnou politickou stranu, kteří v daném oboru něco znamenají a mají v něm respekt a uznání, bude se situace stále jen zhoršovat. A tento respekt určitě u mě pan prohulený kdovíčeho "doktor" JXD rozhodně nemá - takoví, jak je on už by dávno (společně s členy vlád minulých i současné) měli tvrdě makat na galejích, možná by jim to vrátilo zdravý rozum a mnohým i paměť...Celý problém u nás je v tom, že platné zákony NEJSOU NEKOMPROMISNĚ VYŽADOVÁNY PADNI KOMU PADNI, ALE JEN NĚKDY A OD NĚKOHO, PODLE TOHO, JAK SE TO KDY HODÍ PRÁVĚ VLÁDNOUCÍ GARNITUŘE!!!
nautilus
14. června 2011 • 11:58
Není náhoda, že po 2. Světové válce se zde usíslili-jak si mysleli navěky- komouši a vznikla zde totalita. Většině českého národa touží po zajištěné budoucnosti bez velké námahy. Správně se to nazývá parazitismus. Ke splnění touhy národa se vždy najdou lotři, kteří hlouposti lidu umně využijí. Odborářským bossům jde hlavně o politické cíle- tedy připravit podmínky pro levicovou vládu. Když se to nepovedlo ve volbách, povede se to bolševickým pučem s podporou levicově smýšlejících občanů, kterých je zde dostatek k tomu, aby otočili kolo dějin směrem k marasmu. Nějaké rozhpodnutí soudu nemůže na této historické dannosti nic změnit. Jak říká americký filozof španělského původu Santayana: !Kdo se nepoučí ze svých dějin, je nucen si je zopakovat|". Naděje vznikne pro tuto společnost absurdně tehdy, když se ekonomika státu položí a lidé upadnou do absolutní bídy bez možností zahraničních půjček. Každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží. Tento národ si tuto vládu nezaslouží. Lid chce vládu, která jim zajistí pečené holuby přímo do úst. Touto demagogií oplývají pouze komunisté všech krytí. Problém lidstva je v jejich nízkém IQ a s tím nikdo nic nenadělá. Naopak,, s časem dochází k degeneraci lidského genomu.
cartouche66
14. června 2011 • 16:40
Patříš na popraviště
neilyoung
14. června 2011 • 22:40
V marasmu se topíme od počátku devadesátých let především a hlavně díky rádobypravicovým vládám. Konec máte celkem dobře, ale politicky to máte obráceně. Takže provaz pro Klause, Kalousky, Dalíky a Topolánky, Grossy, uhlobarony, šéfy různých korporací, kteří mají vliv na chod státních zakázek a vysávají neuvěřitelným způsobem státní rozpočet, atd.
sendyman
14. června 2011 • 09:48
Cartouche66 musí bejt srandista-provokatér, navíc povzbuzenej nějakým laciným derivátem, protože to, co tu předvádí, se mi snad nemůže ani zdát. Kdyby byl jenom levičák, tak by mi to snad ani nevadilo, každej má právo na svůj názor a je to spíš k pousmání, ale on snad vypadl Urválkovi přímo z ***!
cartouche66
14. června 2011 • 16:39
Tos moh tak akorát ty, modrý esesmane, kapitálu trapný tatrmane! Nějakej tvůj partajgenosse z městskýho soudu v Praze si zahrál na Urválka, ale to tvým loutkovdcům a fýrerům stejnak nepomůže! Až to bouchen - myslím tedy globálně - položíte všichni hlavu na špalek! A nemyslím to nijak obrazně .... a s tou levicí máš recht - levičáctví je svinstvo a kontrarevoluce!
- http­://www­.sds­.cz/doc­s/prec­tete/­epubl/­vdo_no­k.htm
cartouche66
14. června 2011 • 16:41
oprava: .. bouchne ...
bohatypodnikatel
13. června 2011 • 11:28
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
avina
13. června 2011 • 10:19
Jsem pro!!!Tunel děda K. se bojí,chystá autobusy...už aby byl konec jeho .../jako jeho členství/.Když ho US postihla,byl.... !
limak007
13. června 2011 • 09:55
"Celá situace, která se vyvinula kolem stávky, nejvíce nahrává sociálním demokratům a komunistům, kteří už pomalu mohou přemýšlet, jakou formu spolupráce naváží. A to je věc, která bude pro Českou republiku neblahá."
Zatímco nyní je situace "blahá"? Pro vás možná. Pro většinu lidí určitě ne.