Život a styl

Zpět na článek

Zaplaťte si plomby sami. Taky to dělám

13 komentářů

mat-y
9. června 2011 • 17:48
Taky patřím mezi ty,kteří si za plomby už dávno platí,dělám to už pět let a nechci přispívat druhým.
petralexandr
8. června 2011 • 20:07
Pokud si plomby nebudou lidé platit sami,nebudou si jich vážit a nebudou po svém zubaři chtít záruku.Takto to pojišťovna nekontroluje a nekvalitně zhotovenou výplň proplatí a bez problémů ji za rok,když vypadne, zaplatí znovu a stále dokola.Pokud ji pacient zaplatí sám,bude chtít větší kvalitu a záruku a ani by ho nenapadlo,aby ji za rok zaplatil znovu.Takto někteří "mazalové"jen dojí pojišťovny a těm je to jedno.
miloslavb
8. června 2011 • 18:44
Sem napište váš vzkaz! Moc rád bych věděl,jak přišli páni zubaři na cenu své práce na 25 Kč za minutu, tedy 1500 Kč za hodinu. To si klidně mohli stanovit 100 kč za minutu a ctít platit 2000 Kč za 1 amalglámovou plombu. To je tedy neuvěřitelná drzost. Asi si páni zubaři myslí, že jsou lidi hloupí, když si dovolí vznášet takovéhle nehorázné požadavky..
von.rammstein
8. června 2011 • 19:56
ale zase zuby máme jenom jedny.
petralexandr
8. června 2011 • 20:10
Milej zlatej,to se dělá tak,že požádáte akreditovanou firmu,předáte jí podklady z daňového přiznání a firma vám vypočítá vaše náklady na minutu.To se necucá z prst­u!!!!!­!!!!!!­!!!!Moc toho o ekonomice nevíte.
miloslavb
8. června 2011 • 22:11
Milej zlatej zubaři-ekonome. Vy asi víte všechno,ale jak řikal můj táta, nevíte jenom jedno. To vím zase já, A t , že jste b...
redeo
8. června 2011 • 18:28
Nesouhlasím. Například: „Takže když hrdě podpoříte domácího instalatéra a nepustíte sem levného cizáka, přijde vás kapající voda draho“. V případě nedostatku instalatérů bych spíše navrhoval – vyučit si více vlastních instalatérů než přivezení cizáků. Tím zaměstnám více lidí, kteří nemusí být pak na pracáku – tedy zabíjím dvě mouchy jednou ranou. Dále to co nabízíte u zdravotního pojištění je americký model, který rozhodně nepovažuji za dobrý.
reeh
8. června 2011 • 14:58
http­://vti­py.ne­troof­.eu/i­tem/55­01/plom­by/
tritecky
8. června 2011 • 14:03
i já cáluju každou plombu, dokonce i každou preventivní prohlídku (300 Kč bez jakéhokoliv výkonu), a to nejen sobě, ale i dětem a manželovi. Jestli mám jinou možnost? Mám. Jít k zubaři, který tady na okrese jako jediný přijímá nové pacienty. Protože od něj zdrhá, kdo může. Měla jsem s ním čest dva roky a jeho schopnost vyrobit problém z jinak běžného a snadno ošetřitelného stavu byla obdivuhodná. Což je další věc, která mi vadí - že pojišťovny uzavřou smlouvu i s člověkem odvádějícím práci v takovéto kvalitě.
whitebeard
8. června 2011 • 12:44
bylo by dobré, než něco napíšetem si ověřit fakta..cena jedné amalgámové výplně činí 17,-Kč..slovy sedmnáct korun českých..zbytek, t.j. 183,-Kč je zubařovo..neříkám zisk, ale je to jeho...za cca 10 minut práce se Vám to zdá málo?..Vy požadujete, aby měl za tu chvilku 383,-Kč?..proč?..jsou snad zubaři tak chudí nebo je jejich práce tak zodpovědná?..jakou záruku budou na ty své výtvory poskytovat?..když mi plomba do 12 měsíců vypadne, dostanu druhou zdarma nebo budu zase platit?..povídejte a třeba i okecávejte