Zprávy

Zpět na článek

Arabské revoluce se mění v krvavé orgie a války klanů. Těžit z toho budou islamisté

4 komentářů

cartouche66
7. června 2011 • 08:32
krom pazdrátů z nadnárodních korporací a loutkových jimi všude kde jsou zdroje surovin a energií dosazovaných antilidových kompradorů
ultimathule
5. června 2011 • 15:48
Vás nechápu, pane Bucherte. Zřejmě trpíte obsesí publikovat věci, které jsou obecně známé a naprosto jasné. Pokud je tohle pods*** novinařiny, jste pravděpodobně nejlepší novinář na světě. Jinak k Sálihovi: Nevím, odkud čerpáte informace o jeho těžkém zranění, už před pár hodinami ČT 24 informovala, že byl zraněn lehce a podle audiozáznamu, který zveřejnil, nebyl zraněn vůbec.
jan77
5. června 2011 • 13:05
nechapu co nam je ve stredni evrope do nejakych revoluci kdesi v arabiastanu. islam jak je znamo dokaze produkovat jenom chudobu nasili a imigranty. z tohoto pohledu me spis zajima kdy se konecne prijmou takove zakony aby nase deti nemusely chodit do skol kde je 80 tmavejch nebo muslimaku jak je tomu v nekterych castech francie nebo nemecka a politici se tvari jako ze se nic nedeje a dal blaboli o integraci a pravech mensin. a kde jsou prava vetsiny? u nas dobry priklad kocab a jeho ministersto specialne pro cigany.
whitebeard
5. června 2011 • 17:59
a kam by chodily tvé děti, když sám jsi "hněděj"?