Komentáře

Zpět na článek

V úterý ve 14:00 přijde konec, pravil Bárta. Co má společného s Brežněvem?

26 komentářů

cartouche66
7. června 2011 • 08:29
Tak samozřejmě v případě brzkého světáče budou popraveni ti i oni, to je jasný. A nemyslím že z toho vyváznou i tihle pisálci co slouží tu jedné či jindy jiné skupině kapitálu živí ....
Palopetro
7. června 2011 • 08:01
Tedy samosebou nesouhlasilo..
Palopetro
7. června 2011 • 07:59
Vám se tady neděkovalo.Zásluhu má Sendy..
Palopetro
6. června 2011 • 12:28
.Nenapadá mě nic,co by VV způsobila tak tragického,že k vůli tomu ODS riskuje vyslovení nedůvěry vládě než to,že odhalila jádro pudla při rozkrádání státního majetku,které tak může ,po odstranění VV, nerušeně pokračovat.Je skutečností,že VV jsou parta snílků,která si vzala příliš velké sousto a nedomyslela veškeré souvislosti.A to je také to jediné co ji mohu vytknout.A tak Vondra může dále přihrávat státní stamiliony spřátelených firmičkám,náklady na km českých dálnic mohou opět nerušeně překonávat všechny evropské rekordy,Kalousek může dále obírat občany o stamiliony na zacelení těchto prebend a vlastně to ,za pomocí pitomců z redakcí jako je Reflex,pomalu spěje k narudlým vládám,které opět populisticky začnou přidávat nefac­hčen­kům,ci­gánům­,odbo­rovým klakám a vlastě všem,co se cítí v kapitalizmu ukřivděni.Jediní kdo se smějí jsou bývalí estebáci,kteří si již své majetky převedli na legální konta v zahraničí,vystavěli si honosná sídla na bydlištích ve Španělsku,Maiami a bůhví kde ještě.Další miliardy odputují na Šťávova konta ,protože idioti z ministerstev nejsou schopni najmout levného právníka,který by již dávno zametl s právy nenasytných zlodějů prodávajících závadnou krevní plazmu.JE TO ZKRÁTKA NA POSRÁNÍ.
sendyman
5. června 2011 • 01:10
Já mysím, že ne. Jak jsem psal jinde, gůglím...
Přesto - a nebo spíš právě proto, co tu píšete, je to respektovaný politik.
Však přece víte, že už dávno tvrdím, že za vším stojí židozednářský spiknutí!
Je mi upřímně líto, ale mám pocit, že křesťanství má už svoje nejlepší roky za sebou.
Je jiná doba, příteli... Ať se Vám to líbí, nebo ne.
Já jen přemýšlím, co se mám učit dřív - jestli Shalom, nebo Alláh Akbar. Obojí je smutný...
sendyman
5. června 2011 • 00:53
Tak tomu moc nevěřím.
(Kurňafix, už jsem jako ten klon!)
ultimathule
5. června 2011 • 00:08
Nicméně-jak vidíte-byl připuštěn. Nejspíš synek někoho z redakce. Ani nevím, proč se mi vybavilo jméno Buchert. To je vcelku fuck. Z debila prostě rozum nevytlučete.
ultimathule
4. června 2011 • 22:38
Však se dočkáme.
ultimathule
4. června 2011 • 22:36
Stal jste se obětí mediální masáže. Soudruh Schwarzenberg je zednář, účastník Bildebergských schůzek a vůbec čehokoliv, co definitivmě zabije národy jako takové a ustaví globální světovládu. Je to ***, příteli. Něco si o něm zjistěte.
sendyman
4. června 2011 • 21:09
Soudruha? Šmarjápanno, vždyť mu nemůže být víc, než 14! Ten nepamatuje ani soudruhy, natož aby něco věděl o pionýrech Západu!