Zprávy

Zpět na článek

Díky globálnímu oteplování se za 40 let bude cestovat úplně jinak

12 komentářů

atreides
5. června 2011 • 19:44
Že se stane naprosté ***! Smrt ekoterorismu!!!!!!!
atreides
5. června 2011 • 19:43
Sem napište váš vzkaz!
Jarabak
4. června 2011 • 21:30
A za těch 35 let, až nic neroztaje, budou velkokšeftaři s fámou oteplování a jejich užiteční idioti vykládat, že to roztaje za dalších 35 let a že tudíž miliardy a biliony sypte dál. Viďte, pane antiprezdente? Aneb - jinými slovy - vy oteplovači jste se natolik zprofanovali, tolikrát jste byli usvědčeni ze lži (ze lži, ne z omylu), že i kdyby globální oteplování vinou člověka existovalo, tak vy to nemůžete dokázat, protože jste jen banda lhářů a podvodníků. Pokud bychom se měli bavit o vědě v tomto oboru, tak by všichni současní oteplovači museli minimálně odejít (když né rovnou sedět) a muselo by se začít bádat od začátku a tentokrát poctivě a reálně. Teprve na základě takových výsledků by mělo smysl přijímat případně nějaká opatření. Ovšem tak, jak to stojí dnes, už je oteplování zaviněné člověkem jen pohádka pro věřící. Ale tak tady jsou jakákoliv slova zbytečná. Důkazů o vašich lžích a podvodech je dost. Kdo chce věřit, bude věřit dál. To je jako se sektami. Někdo věří, jiný ne. Na rozdíl od vědy, kde není důvod věřit, kde buď jsou nebo nejsou důkazy. O oteplování jsou důkazy, že současné výzkumy předních oteplovačů jsou zmanipulované a účelově zkreslené. Takže jestli nějaké oteplovní zaviněné člověkem je, tak díky oteplovačům s ním lidstvo nic neudělá, protože jste to svou nenažraností a neseriozností úplně pohřbili.
sendyman
4. června 2011 • 22:44
Oni si totiž ti brblalové neuvědomují jednu věc:
Až se planeta oteplí (a že se otepluje, o tom není sporu) dostatečně, tak nebudou muset platit takový účty rozvodnejm závodům.
Pravda, Holanďani to můžou vidět trošku jinak...
ultimathule
5. června 2011 • 00:45
Amen.
sendyman
4. června 2011 • 08:32
pane Koláři, můžu se mejlit. Ale zdá se mi to jako podpásovka.
Mám totiž takovej dojem, že pan prezident sice globální oteplování popíral - ale vlivem člověčího konání.
O oteplování se nikdo nemůže přít, tak to prostě je a sleduje se to už dlouho, dávno před tím, než byl Klaus prezidentem. Ale to by nastalo tak, jako tak - prostým střídáním cyklů dob ledovejch a meziledovejch a my, jako lidstvo, i když se k Přírodě chováme fakt jako... (chtěl jsem napsat prasata, ale nechci je urážet...), na to máme pramalej vliv.
Ale jak říkám, můžu se mejlit...
von.rammstein
4. června 2011 • 10:15
to se spíš mejlíte Sendy.
sendyman
4. června 2011 • 10:56
Tak, když to říkáte Vy, tak to radši půjdu před obědem na pívo!
sendyman
4. června 2011 • 11:05
Mimochodem, ale už jsem Vám to psal jednou:
Nechcete se už konečně zbavit toho ukradeného nicku? Zalogovat se pod nějakým svým, který by vzešel z Vaší hlavy, a říct: To jsem já, bývalý klon Rammštajna a už tady konečně začnu žít svým vlastním životem?
Mohla by s Vámi být docela i sranda, ale takhle....
sendyman
4. června 2011 • 11:06
Virtuálním životem, pochopitelně...