Zprávy

Zpět na článek

Sazka je vytunelovaná. Opět nepůjde nikdo sedět?

11 komentářů

Jirka1313
30. května 2011 • 00:08
Jako informovanému novináři vám nemůže být záhadou jak může zkrachovat Sazka. To, že Sazka zkrachuje, pokud stát nevezme za ní záruky za dluh ze stavby Arény, bylo jasné každému znalému trojčlenky už před několika lety, kdy kvůli špatnému ratingu začaly růst pohyblivé úroky. Za Sazku opravdu nepůjde nikdo sedět. Je to sice nezvyklé, ale Sazka zkrachovala vůlí svých akcionářů v představenstvu. Je irelevantní, zda si pan Hušák 15 let přepisoval stanovy. Jediná možnost je, že by členům představenstva dokázali úmysl, či "špatné zacházení se svěřeným majetkem". A to půjde opravdu těžko.
Připadá mi, že novináři v Reflexu obecně blbnou. Nevím, jestli pan JXD na potkání cosi rozdává, anebo je to generační. Vy jste najednou začal postrádat elementární znalosti, pan Pečinka, kterého jsem si vážil úplně nejvíc, je už pár měsíců agentem ODS. Pan Holec se hodnotit nedá vůbec. Zkuste s tím něco udělat.
ka94
28. května 2011 • 23:56
Důležitejší než to, zda někdo půjde sedět, je vyšetření případu a vrácení vytunelovaného lupu tam, odkud byl ukraden. To ovšem bude možné, až zde bude SKUTEČNÁ demokracie a NEZÁVISLÁ protikorupční policie. Zatím zde korupčníci vyhrožují dokonce i diskutujícím na Parlamentních listech (viz Marek Benda - mohu sem zkopírovat celý jeho příspěvek, který si nezadá s projevy Miroslava Štěpána) Přátřelé, jdu zvracet...
sendyman
28. května 2011 • 18:16
Bucherte, Vy jste vážně trouba!
Vy si přečtete článek v MfD, nebo v Lidovkách, případně Blesku, a tady ho "okomentujete". Ale to my víme taky!

Co kdybyste se sebral a šel do toho ***.a. Hušáka a dotáhl ho za mříže? Investigativně. Masírujete čtenářstvo přejatými informacemi, nic z toho není z vaší dílny.
O čem to tu melete, proboha?
von.rammstein
28. května 2011 • 19:56
teda Sendy vy jste se rozjel
ultimathule
28. května 2011 • 22:20
Nežádal Vás náhodou Sendyman, abyste ho neoslovoval jako Sendyho, tupče ignorantská?
von.rammstein
28. května 2011 • 16:53
že by byl někdo takový manažerský diletant, že by neúmyslně dokázal nechat zkrachovat firmu mající miliardové zisky je hodně hodně nepravděpodobné.
sirien
28. května 2011 • 17:21
žádný managerský diletant by nezvládl zkrachovat Sazku. Na zkrachování něčeho takového je zapotřebí skutečnej profík kterej přesně ví co a jak a kdo a s kym

A mimochodem, "tunelování" je naprosto retardní nicneříkající termín za který není možné jít sedět. Správný pojem je "zpronevěra" případně v lehčí versi "závažné pochybení při nakládání se svěřeným majetkem"
ultimathule
28. května 2011 • 19:34
Šetřete dechem, ten blb neví, co žvaní. Potřebuje jenom žvanit, cokoliv. Častěji ovšem používá piktogramy, líp odpovídají jeho intelektu.
ultimathule
28. května 2011 • 19:26
Vy byste zas měl sedět za krádež, nejste o nic lepší.
ultimathule
28. května 2011 • 16:25
Ono je to jméno nesklonné? To jsem nevěděl.