Zprávy

Zpět na článek

Odešel pozoruhodný muž posledních desetiletí – superúředník Eduard Janota

3 komentářů

strassidlo
21. května 2011 • 16:15
Bez obvyklého pokrytectví směrem k mrtvým si dovolím tvrdit, že:
1. stát nemá rozdávat žádné trafiky nikomu a neměl by ani takové "posty" vytvářet
2. toto nebyla ani tak trafika jako špinavej kšeft, protože Janota ve spolupráci s Fišerem nezměnil zavčas daňová pravidla zvýhodňující podvodníky s fotovoltaikou a tím zejména ČEZu zajistil ohromné příjmy ze státních dotací a zvýšil cenu energií pro občany v ČR na příštích 20let - za tuto spolupráci na okrádání občanů pak dostal "trafiku", stejně jako ji dostal Fišer u mezinárodní banky
3. co dělal zaměstnanec ČEZu v pracovní době na tenise????????????
rflegr
21. května 2011 • 12:43
Citáty o křišťálově čistém člověku a o jeho genialitě se od posledního odehraného gamu omýlají ve všech zprávách. Byl snad Husákův komunista génius? Byla ekonomika bortící se proruské říše zdravá jak rybička? Je současná ekonomika v pořádku? Nebyla, není a ani nebude. A že byl dobrý kumpl ostatním husákovským exzločincům jako je Fischer a spol., je informace spíše pouze pro uzavřenou, morálně pokřivenou partičku. Pro mně zůstává křišťálově čistý třeba Pawel Wonka či Karel Kryl. Ano ti nám tu budou chybět. Čím méně prodejných a charakterově pokřivených politiků s minulostí v zločinecké organizaci, tím lépe pro naši budoucnost. Husákovští komunisté si stále zaslouží trest, ne trafiky.
aznom
21. května 2011 • 11:02
"Za své služby státu si "trafiku" zasloužil.To říká Buchert.Řekněte Bucherte takový např. soustružník,dělá svou prací také "službu státu"?Nebo je to lempl,který vydělává jen proto,aby výdělek propil?A jestli ne,neměl by také dostat nějakou tu "trafiku"?