Komentáře
pro Sendymana:
To jo, není podstatné kde má sídlo největší vlastník akciíí banky, jíž patří Strabag, Skanska a Ringier, podstatné je to, že peníze ze zisků těchto zdánlivě nesouvisejících byznysů tečou do stejné kapsy. To je oč tu celou dobu běží a proč se pisálci v žoldu XXX tak moc snaží udělat z houna megakauzy!
To jo, není podstatné kde má sídlo největší vlastník akciíí banky, jíž patří Strabag, Skanska a Ringier, podstatné je to, že peníze ze zisků těchto zdánlivě nesouvisejících byznysů tečou do stejné kapsy. To je oč tu celou dobu běží a proč se pisálci v žoldu XXX tak moc snaží udělat z houna megakauzy!

máte asi pravdu v tom, že se o VV píše víc, než by se muselo.Ale přes všechnu svoji trapnost a pitomost tyhle jejich úlety ohrožujou parlamentní většinu pro vládu, takže to nejde přejít jen tak. A jestli teda mají zavedený struktury takovou moc, nebylo by pro ně jednodušší si zařídit, aby se o jejich průs.rech nepsalo vůbec?Pořád se mluví o tom, jak speciálně Bárta vadil nějakejm obrovskejm kmotřím spiknutím- proč teda sám nezveřejní, co odhalil? A navíc , to se začalo zrovna po nástupu VV do parlamentu a vlády o tolik víc krást, že ti zloději mají zapotřebí takovýhle pikle?
panna
Věci veřejné jsou obrazem české veřejnosti. Chápu, že
ješitům se to nelíbí, ale bohužel to tak je!
ješitům se to nelíbí, ale bohužel to tak je!
Opravička:
Větu "Není důležitý, jak moc vydělává, ale vydělává." opravuji na "Není důležitý, jak moc vydělává, ale JE." Je to "rodinný stříbro". Ale dělat z rodinnýho stříbra lžičky od soudruhů z NDR je zhůvěřilost....
Větu "Není důležitý, jak moc vydělává, ale vydělává." opravuji na "Není důležitý, jak moc vydělává, ale JE." Je to "rodinný stříbro". Ale dělat z rodinnýho stříbra lžičky od soudruhů z NDR je zhůvěřilost....
Vono je vlastně jedno, jestli jsou německý, dle lokality, kde stojí jejich barák.
Za vším stojí židozednářský spiknutí!
Ještě k tomu RX: napadl mě takovej příměr, i když trochu kulhá.
RR je auto pro určitou skupinu obyvatelstva. Je důležitý, jestli je ten projekt ekonomicky udržitelnej a je jedno, komu patří (BMW). Není důležitý, jak moc vydělává, ale vydělává. Je to vlajková loď. Značka. Firma si ty pohádkový zisky nahoní jinde. V případě RR jsou to třeba vojenský zakázky, u Ringieru je to Blesk.
Ale přijde mi jako zhovadilost navyšovat už tak slušný zisky firmy tím, že do RR začnu cpát koženku místo prvotřídní kůže a místo ušlechtilýho dřeva bakelit.
Čelem k masám?
Za vším stojí židozednářský spiknutí!

Ještě k tomu RX: napadl mě takovej příměr, i když trochu kulhá.
RR je auto pro určitou skupinu obyvatelstva. Je důležitý, jestli je ten projekt ekonomicky udržitelnej a je jedno, komu patří (BMW). Není důležitý, jak moc vydělává, ale vydělává. Je to vlajková loď. Značka. Firma si ty pohádkový zisky nahoní jinde. V případě RR jsou to třeba vojenský zakázky, u Ringieru je to Blesk.
Ale přijde mi jako zhovadilost navyšovat už tak slušný zisky firmy tím, že do RR začnu cpát koženku místo prvotřídní kůže a místo ušlechtilýho dřeva bakelit.
Čelem k masám?

Mne by zajímalo kapitálové propojení Strabagu, Skansky a Metrostavu s Ringierem a I- děsem.... Myslím, že na konci obou provázků bychom našli německé banky. 

Vždycky jsem tvrdil, že tištěný není onlajn - tady jsou to *** a tam je ještě pořád dobrý (i když horší, než býval). Koupím si tištěný, otočím titulní stránku - a co myslíte?
Kouká na mě Bárta s velkejma ušima v Šafrově editorialu (a jak Šafra nemám rád, protože RX vede do pekel, jeho úvodníky přesto mívaly hlavu a patu).
Ani jsem to nečetl, od té doby mi RX leží na zemi, koukám na něj a vůbec se mi do něj nechce.
Co je moc, to je moc. Koupím si ho někdy ještě......?
Kouká na mě Bárta s velkejma ušima v Šafrově editorialu (a jak Šafra nemám rád, protože RX vede do pekel, jeho úvodníky přesto mívaly hlavu a patu).
Ani jsem to nečetl, od té doby mi RX leží na zemi, koukám na něj a vůbec se mi do něj nechce.
Co je moc, to je moc. Koupím si ho někdy ještě......?
Ale o to tu přeci vůbec nejde! 
Ať jim klidně vypráší kožich, když bude za co. Já třeba nejsem jejich příznivec. Jen používám vlastní hlavu a odmítám žrát to, co mi Šafr předžvejká...
Problém je v tom, že ty "kauzy" jsou uměle vyvolávány a živeny médii, tynoucími ze "starých a zavedených struktur". Zatímco tady je z deseti šlánků 8 o Veverkách a jejich "prů.***ch" v řádu maximálně statisíců, jinde vesele utíkají miliardy! Chápete?

Ať jim klidně vypráší kožich, když bude za co. Já třeba nejsem jejich příznivec. Jen používám vlastní hlavu a odmítám žrát to, co mi Šafr předžvejká...
Problém je v tom, že ty "kauzy" jsou uměle vyvolávány a živeny médii, tynoucími ze "starých a zavedených struktur". Zatímco tady je z deseti šlánků 8 o Veverkách a jejich "prů.***ch" v řádu maximálně statisíců, jinde vesele utíkají miliardy! Chápete?

Bárta není tak nebezpečný, jak z něj média dělají, ale vypadá to, že šlápl do dobře fungujícího letitého systému špinavostí spolupráce ODS i ČSSD a to se nedělá! To se trestá, protože ani jedna z těch stran si na svý kmotry a kšefty nenechá šahat!! O tom to je: nepíše se o podvodech, zlodějinách a machinacích kmotrů a výběrčích našich tradičních politických š***k, píše se výhradně o ďábelském Bártovi a jeho zlé straničce.