Komentáře

Zpět na článek

Věci veřejné: Centrální zadek lidstva

31 komentářů

panna
21. května 2011 • 09:04
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
honzig
20. května 2011 • 13:24
O VV nejvíc vypovídá způsob, jak je jejich příznivci brání: "Ale ostatní přece dělají to samý!" , popř. " Tak ať si Bárta je diktátor, hlavně když tu udělá pořádek". Takovouhle změnu naše politika potřebovala jak druhou díru do zadku
sendyman
20. května 2011 • 19:30
Ale o to tu přeci vůbec nejde!
Ať jim klidně vypráší kožich, když bude za co. Já třeba nejsem jejich příznivec. Jen používám vlastní hlavu a odmítám žrát to, co mi Šafr předžvejká...
Problém je v tom, že ty "kauzy" jsou uměle vyvolávány a živeny médii, tynoucími ze "starých a zavedených struktur". Zatímco tady je z deseti šlánků 8 o Veverkách a jejich "prů.***ch" v řádu maximálně statisíců, jinde vesele utíkají miliardy! Chápete?
sendyman
20. května 2011 • 19:36
Vždycky jsem tvrdil, že tištěný není onlajn - tady jsou to *** a tam je ještě pořád dobrý (i když horší, než býval). Koupím si tištěný, otočím titulní stránku - a co myslíte?
Kouká na mě Bárta s velkejma ušima v Šafrově editorialu (a jak Šafra nemám rád, protože RX vede do pekel, jeho úvodníky přesto mívaly hlavu a patu).
Ani jsem to nečetl, od té doby mi RX leží na zemi, koukám na něj a vůbec se mi do něj nechce.
Co je moc, to je moc. Koupím si ho někdy ještě......?
strassidlo
20. května 2011 • 21:47
Mne by zajímalo kapitálové propojení Strabagu, Skansky a Metrostavu s Ringierem a I- děsem.... Myslím, že na konci obou provázků bychom našli německé banky.
sendyman
21. května 2011 • 03:11
Vono je vlastně jedno, jestli jsou německý, dle lokality, kde stojí jejich barák.
Za vším stojí židozednářský spiknutí!
Ještě k tomu RX: napadl mě takovej příměr, i když trochu kulhá.
RR je auto pro určitou skupinu obyvatelstva. Je důležitý, jestli je ten projekt ekonomicky udržitelnej a je jedno, komu patří (BMW). Není důležitý, jak moc vydělává, ale vydělává. Je to vlajková loď. Značka. Firma si ty pohádkový zisky nahoní jinde. V případě RR jsou to třeba vojenský zakázky, u Ringieru je to Blesk.
Ale přijde mi jako zhovadilost navyšovat už tak slušný zisky firmy tím, že do RR začnu cpát koženku místo prvotřídní kůže a místo ušlechtilýho dřeva bakelit.
Čelem k masám?
sendyman
21. května 2011 • 03:26
Opravička:
Větu "Není důležitý, jak moc vydělává, ale vydělává." opravuji na "Není důležitý, jak moc vydělává, ale JE." Je to "rodinný stříbro". Ale dělat z rodinnýho stříbra lžičky od soudruhů z NDR je zhůvěřilost....
honzig
21. května 2011 • 09:58
máte asi pravdu v tom, že se o VV píše víc, než by se muselo.Ale přes všechnu svoji trapnost a pitomost tyhle jejich úlety ohrožujou parlamentní většinu pro vládu, takže to nejde přejít jen tak. A jestli teda mají zavedený struktury takovou moc, nebylo by pro ně jednodušší si zařídit, aby se o jejich průs.rech nepsalo vůbec?Pořád se mluví o tom, jak speciálně Bárta vadil nějakejm obrovskejm kmotřím spiknutím- proč teda sám nezveřejní, co odhalil? A navíc , to se začalo zrovna po nástupu VV do parlamentu a vlády o tolik víc krást, že ti zloději mají zapotřebí takovýhle pikle?
strassidlo
21. května 2011 • 15:32
pro Sendymana:
To jo, není podstatné kde má sídlo největší vlastník akciíí banky, jíž patří Strabag, Skanska a Ringier, podstatné je to, že peníze ze zisků těchto zdánlivě nesouvisejících byznysů tečou do stejné kapsy. To je oč tu celou dobu běží a proč se pisálci v žoldu XXX tak moc snaží udělat z houna megakauzy!
strassidlo
21. května 2011 • 15:41
pro Honzig: Potíž je v tom, že JAKOUKOLIV drobnost jste správným mediálním zpracováním a směrováním tlaku podat jak ZÁSADNÍ záležitost. To, co se vytahuje na Veverky by se určitě dalo vytáhnout na všechny další strany, ale vytahují se doslova pitomosti, které škrabálci přežvýkají a předhodí davu jako něco obludně obrovsky vrcholně důležitého. Prdlajs! Dělají z houna kuličku a metají s ní jakoby to byla atomovka.

Bárta není tak nebezpečný, jak z něj média dělají, ale vypadá to, že šlápl do dobře fungujícího letitého systému špinavostí spolupráce ODS i ČSSD a to se nedělá! To se trestá, protože ani jedna z těch stran si na svý kmotry a kšefty nenechá šahat!! O tom to je: nepíše se o podvodech, zlodějinách a machinacích kmotrů a výběrčích našich tradičních politických š***k, píše se výhradně o ďábelském Bártovi a jeho zlé straničce.