Život a styl

Zpět na článek

Obřezaný penis je hezčí a při sexu lépe funguje. Jdete do toho?

13 komentářů

jbf23
7. ledna 2012 • 02:19
Jojo, nechte se obrezat, s nejvetsi pravdepodobnosti toho budete litovat, i kdyz usetrite za mydlo. V predkozce je soustredeno nejvice nervovych zakonceni, takze az casem i zalud stalym trenim a keratinizaci sliznice prijde o temer veskerou citlivost, budete radi, ze aspon udrzite pri soulozi erekci a na orgasmus muzete zapomenout. Nebo budete i predcasne kompletne impotentni, jedine, co vas jeste udela, bude az nekolikahodinova masturbace.

BTW, to, ze obrizka snizuje riziko nakazou virem HIV sice nektere studie tvrdi, ale jine tvrdi presny opak, protoze vyssim trenim obrezaneho penisu mohou vznikat oderky na kuzi a virus pak prechazi rovnou do krve.

Obrezany penis funguje lepe mozna tehdy, kdyz je zena mlada a posevniho hlenu ma, ze by ho mohla prodavat. Ve ctyriceti pak ale nejspis skoncite s tubou lubrifikatoru, protoze to jinak vubec nepujde nebo to bude muceni vhodne pro masochisty.

A nezapomenme na to, proc ruzne cirkve na obrizce porad trvaji. Jde o to, aby muzum byl sexualni zivot co nejvice zdevastovan, pri zachovani schopnosti zplodit nove ovecky. Muzi pak vice chodi do chramu a mesit, namisto, aby si uzivali sexu. Tam jim pak imamove a podobni napumpuji hlavy nejposlednejsimi doktrinami a ovladani lidu je zaruceno.
squirrelsam
6. července 2011 • 20:46
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
clampcirc
24. června 2011 • 08:13
Zdravím všechny diskutující. Osobně obřízku doporučuji, myslím, že s tímto mám poměrně velké zkušenosti a klady po obřezání převyšují nad zápory. Navíc jsou i relativně rychlé a téměř nebolestivé metody jak ji provést a esteticky je výsledek pak vynikající a bez šití. Pokud autora dotazu nebo dalšího potencionálního zájemce o obřezání zajímá něco blíže. tak napište na muj email.
clam­pcir­c(za­vináč­)sez­nam.cz
kuba2011
27. května 2011 • 13:56
Doležalová se vyzná... Skoro to vypadá, že má ptáka ;)
loren1
19. května 2011 • 10:46
Přirozený penis je mnohem krásnější, než obřezanej chudáček. Otázka hygieny dnes není u nás aktuální. Předkožka, tak jako např. apendix nebo ochlupení, má svou funkci, i když se to nezdá. Lidská pošetilost je nekonečná, lidé si myslí, že jsou chytřejší, než mocná příroda sama. O bolestivosti a nevratnosti tohoto nesmyslného zákroku ani nemluvím. Nebo jo?
enrico.bizzarro
18. května 2011 • 17:53
Sem napište váš vzkaz!
tritecky
18. května 2011 • 17:19
to asi nebylo.
Chauif
18. května 2011 • 15:37
Důvod tkví ve faktu, že obřízku doporučuje tamější církev (!). Na počátku stál John Harvey Kellogg a Sylvester Graham (oba doktoři medicíny a velcí zastánci vlákniny - což je dodnes vidět na jméně nejprodávanějších cereálií na US trhu). Oba pánové obřízku propagovali jako vynikající a pravda jediný lék na onanii mladistvých, která byla ještě do padesátých let minulého (tedy dvacátého) století považována za nezdravou. Pak to vzala za své církev a od té doby jsou všechny předkožky v USA v nebezpečí.
alexsedron
18. května 2011 • 21:53
A myslíte si, že s obřízkou nejde Onanovat??? Jde. A co se týká hrubnutí pokožky na žaludu, tak to ani omylem. To by jste s ním museli rubat uhlí...
frolec
18. května 2011 • 14:50
to rekl kdo, ze je hezci ? A pravdu ma Istyl, zhrubne pokozka na zaludu a pak z toho ma zase mene chlap. Jdete do haje, ja svou predkozku nedam !