Komentáře
poool
0
že lidský život sám je z velké části fikce naší mysli, a kdykolivi si něco pomyslíme, či mluvíme, tak se již vzdalujeme od reality, která je nesdělitelná ve svém celku. A nebo si pan Buchert může pořídit nějaký přehled filosofie pro střední školy, a bude mu lecos jasnější, přinejmenším to, že Amerika už objevitele dávno má 

Přejít do diskuze
Problém je spíš v tom, že dle veškerých příznaků, resp. svých mediálních projevů je p. Hájek celkově poněkud mdlého rozumu, což neznamená, že nemůže třeba občas mít částečně v něčem pravdu. A poněkud mdlého rozumu jsou i novináři, co mají neustále nutkavou potřebu útočit na "pravdoláskaře".
Sem napište váš vzkaz!Nebudu polemizovat s názorem pana Hájka. Myslím si však, že pokud převzal funkci, kterou zastává u pana prezidenta měl by tyto názory říkat jemu a ne je publikovat v tisku. Pokud chce své názory publikovat jako pan Hájek, nikdo mu v tom nebrání, ale v tom případě ať opustí své místo na hradě.
například to, že všichni (ovšem kromě něho, který je osvícený nebo co) věří do písmene tomu, co píšou v novinách. Nebo nám podsouvá, že si myslíme, že s Usámou stojí a padá islám nebo jeho extremistické křídlo.
Pan Hájek sice neví, jak co bylo, ale dokáže celé hodiny mluvit o tom, jak to možná nebylo. Takže je úplně jedno, co říká pan Hájek, stejně jako je úplně jedno, co píše Reflex, iDnes nebo Blesk. Celkově se dá ale o všech říci, že kdyby mluvili a psali méně, nebylo by to na škodu. Mno - rači už končim.
Pan Hájek sice neví, jak co bylo, ale dokáže celé hodiny mluvit o tom, jak to možná nebylo. Takže je úplně jedno, co říká pan Hájek, stejně jako je úplně jedno, co píše Reflex, iDnes nebo Blesk. Celkově se dá ale o všech říci, že kdyby mluvili a psali méně, nebylo by to na škodu. Mno - rači už končim.
No a to je nejake prekvapko tenhle clanek? Medialni valka,vse jen pro penize a touze po moci....zmenilo se neco za ta staleti? 

K té staré gardě dokonce svým způsobem i patřím - částečně, ke konci existence původního RX online jsem tu vystupoval pod občanským jménem (Petr Mazák), to jsem pak zavrhl když si začali vynucovat registraci. Samotný konec původního RX online nepamatuji, nějak jsem odpadl (spousta jiných věcí na práci) a byl jsem nějakou dobu pryč, vrátil jsem se relativně nedávno - ale Sendy si mě dokonce ještě vybavil, což mě docela potěšilo 
O tom, že něčí třináctiletý syn co to tu dostal jako brigádu a tak si hraje na webmastera by měl být exemplárně popraven jsme se tu už bavili několikrát - neni schopnej dát diskusím ani možnost využití elementárních tagů pro formátování, což je fakt na blití, člověk aby pak v případě krajní nutnosti používal verzálky, což je taky hnus...

O tom, že něčí třináctiletý syn co to tu dostal jako brigádu a tak si hraje na webmastera by měl být exemplárně popraven jsme se tu už bavili několikrát - neni schopnej dát diskusím ani možnost využití elementárních tagů pro formátování, což je fakt na blití, člověk aby pak v případě krajní nutnosti používal verzálky, což je taky hnus...
Zajímavé je spíš to, že jste v sobě ještě neusebral nějaké drobečky cti a nešel se s nimi někam do *** kát. Nic tak hovadného a bezcharakterního, jako jste Vy, jsem v životě nepotkal. A to už jsem vyrazil zuby všelijakému dobytku.
Moudře činíte. Stará garda měla značný názorový rozptyl, což bylo zábavné natolik, že se stávalo, že kvóta pěti set příspěvků pod článkem byla přečerpána a nové příspěvky odspodu umazávaly ty předchozí. O tom už se současným reflexním soudruhům nemůže ani zdát.
Teď, po rozptýlení, to u jednotlivců začíná být nudně monochromatické (výjimky existují). Každý si mele svoje, mě nevyjímaje-a intersubjektivita veškerá žádná. Popravil to tu Šafr und Šmíd kvalitně-včetně grafiky a řazení příspěvků (autor onlajnu by měl viset pro výstrahu ostatním).
Mládí, vzdělání i drzost Vám srdečně přeju, to je v pořádku.
A nezlobte se, většinou to nemyslím zle. Vrčím, ale až na konkrétní výjimky nekoušu.
Sendyho mně pozdravujte, tuším, že si spolu pivko ještě dáme
Teď, po rozptýlení, to u jednotlivců začíná být nudně monochromatické (výjimky existují). Každý si mele svoje, mě nevyjímaje-a intersubjektivita veškerá žádná. Popravil to tu Šafr und Šmíd kvalitně-včetně grafiky a řazení příspěvků (autor onlajnu by měl viset pro výstrahu ostatním).
Mládí, vzdělání i drzost Vám srdečně přeju, to je v pořádku.
A nezlobte se, většinou to nemyslím zle. Vrčím, ale až na konkrétní výjimky nekoušu.
Sendyho mně pozdravujte, tuším, že si spolu pivko ještě dáme