Komentáře

Zpět na článek

Klausův vicekancléř Hájek má pravdu, život Usámy bin Ládina byl zčásti mediální fikce

28 komentářů

poool
10. května 2011 • 15:44
že lidský život sám je z velké části fikce naší mysli, a kdykolivi si něco pomyslíme, či mluvíme, tak se již vzdalujeme od reality, která je nesdělitelná ve svém celku. A nebo si pan Buchert může pořídit nějaký přehled filosofie pro střední školy, a bude mu lecos jasnější, přinejmenším to, že Amerika už objevitele dávno má
muhlhaus
9. května 2011 • 14:01
Problém je spíš v tom, že dle veškerých příznaků, resp. svých mediálních projevů je p. Hájek celkově poněkud mdlého rozumu, což neznamená, že nemůže třeba občas mít částečně v něčem pravdu. A poněkud mdlého rozumu jsou i novináři, co mají neustále nutkavou potřebu útočit na "pravdoláskaře".
platon
9. května 2011 • 12:41
To není Hájek,ale google. Ježíši,co mě nemá? I google je vedle Hájka Forest... LOL
jardadarda
9. května 2011 • 10:14
Sem napište váš vzkaz!Nebudu polemizovat s názorem pana Hájka. Myslím si však, že pokud převzal funkci, kterou zastává u pana prezidenta měl by tyto názory říkat jemu a ne je publikovat v tisku. Pokud chce své názory publikovat jako pan Hájek, nikdo mu v tom nebrání, ale v tom případě ať opustí své místo na hradě.
lobineu
9. května 2011 • 10:02
například to, že všichni (ovšem kromě něho, který je osvícený nebo co) věří do písmene tomu, co píšou v novinách. Nebo nám podsouvá, že si myslíme, že s Usámou stojí a padá islám nebo jeho extremistické křídlo.
Pan Hájek sice neví, jak co bylo, ale dokáže celé hodiny mluvit o tom, jak to možná nebylo. Takže je úplně jedno, co říká pan Hájek, stejně jako je úplně jedno, co píše Reflex, iDnes nebo Blesk. Celkově se dá ale o všech říci, že kdyby mluvili a psali méně, nebylo by to na škodu. Mno - rači už končim.
diselmilka
9. května 2011 • 08:29
No a to je nejake prekvapko tenhle clanek? Medialni valka,vse jen pro penize a touze po moci....zmenilo se neco za ta staleti?
von.rammstein
8. května 2011 • 21:19
že pan Hájek stál u zrodu Reflexu, že by nějaká symbolika?
ultimathule
8. května 2011 • 21:39
Zajímavé je spíš to, že jste v sobě ještě neusebral nějaké drobečky cti a nešel se s nimi někam do *** kát. Nic tak hovadného a bezcharakterního, jako jste Vy, jsem v životě nepotkal. A to už jsem vyrazil zuby všelijakému dobytku.
kurbet
8. května 2011 • 17:35
Čekám (nedočkavě) když tento lumen prohlásí že je taky pravdou,že náš nejmoudřejší a momentálně jeho šéfík Václaus Klaus je vlastně taky jenom přelud a nějaká mediálno-politická bublina,že je to vlastně Pružina Pružinskij.
von.rammstein
8. května 2011 • 17:46