Zprávy

Zpět na článek

Naprosto chápu včerejší „řádění chuligánů“ v Edenu a myslím, že má důvod…

15 komentářů

bartape2
11. května 2011 • 13:15
Ze vseho nejvic me stve, ze fotbal polyka spoustu penez ze statni pokladny. Proto beru kazdej pad takovyho "velkoklubu" za jednoznacne pozitivni udalost.
lobineu
8. května 2011 • 08:47
pokud si lůza myslí, že je vlastníkem nějakého klubu, stadionu nebo čeho a jde si to vyřídit s jakýmisi bafuňáři klackem, je mi to úplně jedno, pokud mě osobně to nestojí peníze. Pokud mi to stojí peníze, patří viníci (toho, že mi to stálo peníze) za katr.
Další z článků, u kterého mi napadlo, jak je dobře nedávat peníze za Reflex (všimněte si, že nejdu s klackem do redakce).
milo2
8. května 2011 • 08:34
Policie ovšem v uvedeném případě chránila zloděje. Je to analogická situace, jako kdyby parta lupičů vykrádala dejme tomu Národní galerii a venku by stála banda fízlů a chránila je před občany snažícími se loupeži zabránit.
No a pokud jde o "slávistický národ" - nevím, proč by se neměli cítit ublíženě, stali se totiž obětí trestného činu. Příště jim můžeš doporučit, aby mávli rukou i nad tím, když jim někdo znásilní matku.
LesterNygaard
8. května 2011 • 00:04
Děkuji za Váš článek. Ustupovat před bandou zlodějských hovad s apely na slušnost a hesly typu "nejsme jako oni" nejde do nekonečna. Tzv. demokratický systém v tomto státě je nastaven tak, že ten kdo si víc dokáže nakrást, je váženějším občanem. Ne, nejsem příznivcem vandalů a chuligánů, ale jsem velmi rád, že se konečně něco stalo. Nespravedlnosti a lumpárně už nnelze přihlížet. Když už si zloději mohou s požehnáním úřadů krást, ať mají strach aspoň z klacku, kterým dostanou přes záda.
pinochet
7. května 2011 • 12:43
A že jste slávistickej národe nenadávali a neupozorňovali, když se dělaly už onehdá zbytečný nákupy hráčů, plešatý trenér se choval jako císař Nero a ENIC byl brán jako banda šupáků, která se bez problémů vyplatí. To ne, Slavia byla nejlepší a kráčela na cestě k finále s Barcelonou. Teď jste kritičtí hrdinové, kteří ničí cizí-vlastní stadion a hrdině útočí zezadu na policii. Jste jako slováci, kteří se neustále cití někým podvedeni, okradeni a ůpřitom jsou přeci nejlepší, protože to píšou v Sme. Chtělo by se to zamyslet nad vlastními chybami a začít znova, klidně z 3.ligy, ale s čistým štítem, ale hlavně s neublíženeckým myšlením...
panna
7. května 2011 • 11:32
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
mbdb
7. května 2011 • 08:30
Sem napište váš vzkaz!I já naprosto chápu a vůbec se nedivím, že to bouchlo. Čemu se naopak divím, jsou reakce medií. Až jsem se lekl.
zajda61
6. května 2011 • 23:48
pokud to ty sportovče chápeš,.. tak jsi stejný debil a bezmozek, jako parta vylemtanejch pitomců, kteří nezaslouží nic jiného než pořádnou přes držku,... posraný pseudo-sportovci a šmejdi,.... český fotbal je shnilá žumpa,.... good luck ! sportovče
sammuell
6. května 2011 • 18:44
slávii zrovna moc nefandím, ale žádný klub si nezasloží takovýto konec zvláště pak klub s takovou to tradicí, a zcela chápu a podporuji akci fanoušků slávie, jelikož všechny svoje možnosti jak se rozumě dostat k informacím vyčerpali, násilí musí být posledním a krajním řešením a k tomu asi bohužel došlo, škoda jen že celý tento podtext akce bude zastínen v médiích titulky jako Peklo v Edenu, bohužel honba za křiklavými titulky a jasně pojmenovýním fanoušek= zlo a násilí prodává více než pravda a popis motivů k celé této akci
kath
6. května 2011 • 18:24
jen ty hrubky v textu . Autor musí bejt naprostá kapacita.